Kidune UNEște copiii!

Kidune a apărut pentru a uni copiii cu aceleași dorințe și viziuni inteligente. Într-o lume în continuă schimbare, digitalizare și dezvoltare, Kidune răspunde tuturor nevoilor și ideilor SMART.

Misiunea noastră este de a oferi valoare adăugată pentru părinții moderni ce caută inovație și funcționalitate pentru copii lor. Suntem parteneri în dezvoltarea abilităților copiilor.

Pentru noi, un magazin cu articole destinate copiilor, reprezintă un magazin realizat de către oameni ce cunosc copiii, care să conțină cele mai bune produse și să asigure o experiență de cumpărături fară efort.

Suntem distribuitori ai jucăriilor Alilo în Romania, jucării educative axate pe învățarea limbii engleze prin jocuri și cântece. Jucăriile Alilo vin în sprijinul părinților și răspund nevoilor acestora de a anima copiii, de a-i face să iubească învățatul și să-și însușească noțiunile prin joc.
În gama Alilo veți găsi jucării potrivite încă de la 0 luni, destinate bebelușilor și nevoilor acestora, materiale moi și atent alese pentru vârstă fragedă, ce pot fi ronțăite în siguranță, în timp ce calmează cu muzica liniștitoare sau sunete albe bebelușii. Dar ne adresăm și copiilor preșcolari, ce vin cu un interes deosebit pentru a descoperi lumea, animalele, literele alfabetului sau instrumentele muzicale, totul transpus în activități alaturi de Alilo.

Jucăriile Alilo sunt recunoscute mondial cu premii internaționale cum ar fi Red Dott, unul dintre cele mai importante premii pentru design și funcționalitate, sau Brain Child Award pentru aportul lor privind dezvoltarea inteligenței celor mici.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori