Sunt Anca Jitariu Gliga – mamă, artist și fondator al conceptului de cursuri personalizate de pictură și desen în atelierul Jitariu Studio din Cluj.

Din dorința de a împărtăși experiența mea ca artist, profesor și om de artă, am creat acest mic atelier dedicat culturii artistice.
 
La Studio, colecționarii și iubitorii de artă pot vizita în privat colecția de lucrări originale. Aici pot achiziționa din compozițiile expuse pe simeze, iar copiii pasionați de artă pot participa la cursurile de pictură și grafică.
 
Implicarea pentru educația cultural-artistică a tinerilor talentați este mereu activă și prioritară pentru mine în comunitatea locală, națională și internațională.
 

Despre istoricul meu artistic, acordat unui blog de artă popular în SUA, Australia și Europa se poate citi aici ▶ https://www.artistcloseup.com/…/interview-anca-jitariu…

 
Te invit cu drag și bucurie să colecționezi o amintire – It’s all about art!

Mai multe despre mine

mic-1c255b27
Suna Anca Jitariu Gliga - mamă, artist și fondator al workshop-urilor de creație artistică din Studioul aflat în Cluj. Arta a făcut parte din f... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.