Salut, eu sunt Cristina, îndrăgostită de viața trăită frumos și dedicată evoluției personale, am ales să fiu ghid în dezvoltarea personală a celor care caută răspunsuri.

De când mă știu am căutat răspunsuri și când am început să le primesc folosind coaching-ul am decis aproape instantaneu că asta vreau să fac și eu pentru cei care caută.

Am studiat și am trăit intens, am primit lecții dure de la viață și am învățat cum să găsesc bucuria în lucrurile mărunte.

Am învățat să găsesc mesajul pe care ți-l dau și ție acum: dacă vei căuta, vei găsi!

Despre cealaltă viață a mea care a clădit versiunea de azi citește mai jos:

15 ani în roluri de Achiziții Corporate mi-au oferit ocazia să-mi dezvolt abilitățile de comunicare, optimizare și negociere gestionând direct clienții interni împreună cu portofolii mari de furnizori (>300).

Rolul de Reprezentant al Angajaților vreme de 6 ani mi-a oferit oportunitatea de a-mi rafina abilitățile diplomatice în negocieri directe cu Boardul Director.

Am depășit limitările și am înțeles în profunzime dinamica relațiilor în general.

Astăzi lucrez cu persoane care doresc să trăiască, nu doar să supraviețuiască. Folosesc instrumente personalizate menite să aducă în prim plan potențialul neexplorat al fiecăruia și să obțină puterea de a-și crea propria versiune a succesului.

Mai multe despre mine

Afacerea mea schimbă vieți pentru totdeauna. Coaching, Consiliere și Consultanță Ne-Financiară - pun în serviciul tău toți cei 25+ ani de ex... Citește mai mult
Salut, eu sunt Cristina, îndrăgostită de viața trăită frumos și dedicată evoluției personale, am ales să fiu ghid în dezvoltarea personală... Citește mai mult
Q Cum maximizeaza coaching-ul rezultatele?

Coaching-ul este despre rezultate obținute de la un alt nivel de constientizare, despre identificarea resurselor și realizarea alchimiei pentru a le trasforma în ceea ce ai tu nevoie.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.