Hair O’Dot® s-a născut din pasiunea pentru Micropigmentarea Scalpului și din dorința de a oferi rezultate reale și de calitate în societatea din România. Înțelegem cât de semnificativă poate fi pentru tine pierderea părului, căderea părului, calviția sau chelia, de aceea am dorit să aducem și în România această tehnică revoluționară.

2014

Andra, lucrând din 2014 în acest domeniu, în Anglia, New York și Dubai a garantat sutelor de clienți, tratamente de cea mai înaltă calitate. De aici s-a născut și ideea Hair O’Dot®, să oferim servicii de cea mai înaltă calitate tuturor persoanelor care se confruntă cu pierderea părului și care doresc un rezultat natural, realizat din pasiune.

Misiunea noastră

Când vine vorba de aspectul nostru, cu siguranță ne dorim calitate, în primul rând.
Prin promisiunea de a pune calitatea serviciilor noastre pe primul loc, și de a oferi aceleași servicii ca cele din New York sau Dubai, ne propunem să schimbăm vieți, să vedem clienții mulțumiți și că într-adevăr am adus o schimbare pozitivă în viața lor.

Calitate 100%

Când vine vorba de calitatea serviciilor de Micropigmentarea Scalpului, de atenția la detalii și la calitatea materiilor prime pe care le folosim, la tehnicile avansate învățate zi de zi de atâția ani și a aparaturii de ultim moment, suntem și ne propunem să rămânem prima companie de Micropigmentarea Scalpului la standarde internaționale, cu cea mai vastă experiență în domeniu, din România.

Q Ce este Micropigmentarea Scalpului?

Micropigmentarea Scalpului (MPS) este una dintre cele mai avansate, non-invazive soluție și cu rezultate garantate în cazul calviției, cheliei, oricărui tip de alopecie și pentru camuflarea cicatricilor sau arsurilor la nivelul scalpului, atât la bărbați cât și la femei. Este folosită și cunoscută pe tot mapamondul, fiind considerată ultima tendință împotriva pierderii părului.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 06:00 PM
  • Marți10:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 06:00 PM
  • Joi10:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 06:00 PM
  • Sâmbătă10:00 AM - 02:00 PM
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori