Sunt Elena Merisanu și sunt antrenor aerobic-fitness, personal trainer și instructor de yoga. Pasiunea mea pentru nutriție și sport a început în adolescență și după mulți ani în care m-am antrenat pentru a compensa orele petrecute pe scaun la școală și la birou, am înțeles că mișcarea este esențială pentru fiecare dintre noi. Am ajuns la primul curs de instructor mai mult din dorința de a “evada” din mediul corporatist, fară să mă gândesc că acolo se va produce declicul ce îmi va schimba drumul vieții. Astfel am dezvoltat nu doar o pasiune din a antrena oamenii dar am înțeles și că pot face face mai mult, că niciodată nu este tărziu să te reprofilezi și că există acel “job” care să îți dea satisfacție deplină. Am continuat să mă specializez, până când am renunțat la mediul corporatist și un simplu hobby a devenit cariera mea.

Astăzi număr deja 8 ani de când antrenez online și offline și încurajez oamenii să adopte un stil de viață sănătos, atât pentru corp, cât, mai ales, pentru minte.

Cu ce sunt “diferite” antrenamentele mele? Fiind la bază profesor, îmi place să înțeleg oamenii, dincolo de acțiunile lor, să descopăr și să folosesc în ajutorul lor ceea ce îi motivează și îi face să se simtă mândri de ei și de rezultatele pe care le obțin. Pentru că echilibrul este cheia în tot ceea ce facem, îmbin în antrenamentele personale elemente din aerobic, pilates, fitness și yoga, pentru a construi un program adaptat obiectivului persoanei căreia mă adresez.

De asemenea, avem și clase de grup (yoga, tonifiere, pilates, postural) dar și consiliere nutrițională, pentru că rezultatele să fie sigure și pe termen lung.

2 Recenzii pentru Elena Merisanu Fitness Coach

danam

1 Recenzii

Unica

5.0/ 5

Pe Elena nu o poti compara cu nimeni pentru ca EA este UNICA. Profitati cat inca mai are locuri libere, pentru ca, va garantez, in curand nu va mai avea niciun minut liber, deoarece este antrenorul complet: yoga, aerobic, pilates, fitness, nutritie, dar mai ales lucreaza cu inteligenta, atentie, suport si grija pentru fiecare elev ce clar ii va deveni prieten!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni08:00 AM - 08:30 PM
  • Marți08:00 AM - 08:30 PM
  • Miercuri08:00 AM - 08:30 PM
  • Joi08:00 AM - 08:30 PM
  • Vineri08:00 AM - 08:30 PM
  • Sâmbătă08:30 AM - 11:30 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori