Te ajut să înțelegi ce înseamnă ințelepciunea financiară și cum o poți dezvolta în copilul tău. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu să vorbești cu copiii tăi despre educație financiară. Te ajut să le vorbești, pe limba lor despre bani, economisire, cheltuieli, buget astfel încât să deprindă abilitățile necesare de a fi un pic mai înțelepți financiar la vârsta adolescenței sau maturității.

Sunt Georgeta Lupescu, trainer acreditat ANC, pasionată de lumea financiară și de modul în care învață copiii. Am îmbinat experiența profesională din lumea financiară cu pasiunea de a învăța, de a da mai departe din cunoștințele mele în proiectul despre Educație Financiară. Pentru că obiceiurile se formează în copilărie am decis să fac părinții beneficiarii direcți și astfel să îmbunătățim împreună comportamentul financiar al viitorilor adulți.
Ca părinți facem educație financiară zi de zi, chiar dacă nu ne propunem conștient să le vorbim despre bani pentru că și noi purtăm modele și arhetipuri parental cu privire la bani pe care de ducem mai departe și le transmitem copiilor noștri. A fi conștient de acest lucru, a vorbi despre bani pe limba copiilor, a îi învăța prin joc și de ce nu, a învăța și noi alături de ei, sunt pași către un nou mod de viață cu o mai bună gestionare a banilor. Mulțumesc că mă lași să te însoțesc pe acest drum.

1 Recenzie pentru Educație financiară pentru părinți

Valentina Pufulescu

1 Recenzii

Georgeta e omul ideal pentru afacerile la inceput de drum

5.0/ 5

O recomand pe Georgeta Lupescu, un profesionist desavarsit care m-a ajutat sa-mi fac ordine in idei si prioritati cand m-am lansat in lumea antreprenoriala. Seriozitatea si caldura ei sunt molipsitoare. Daca esti antreprenor la inceput de drum iti recomand serviciile Georgetei. Te poate ajuta sa iti gasesti drumul mai scurt catre clienti, te indruma sa eviti greseli care-ti pun piedici afacerii tale, te ghideaza simplu si pe intelesul unui neinitiat in business catre profit. ☺️

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori