Cărțile sunt sigure pentru copii, iar materialele folosite sunt antialergice. Copilul trebuie întotdeauna supravegheat în timp ce se joacă, iar dacă ceva se desprinde trebuie înlăturat imediat.

Toate cărțile pe care le lucrăm pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 luni – 7 ani (sau chiar mai mult) se transformă în educative.

Atelierul nostru realizează cărți senzoriale până la vârstă de 10 luni. Cuvântul “senzorial” nu înseamnă numai atingere, ci implică și alte simțuri. Cartea senzorială este liniștitoare pentru copil, oferindu-i posibilitatea de a experimenta diferite tipuri de texturi, forme, materiale, emoții.

Detaliile paginilor pot să surprindă diferite personaje, animale, flori, pomi fructiferi, pot să propună activități logice sau matematice, activități de exersare a mișcărilor fine, învățarea culorilor, fructelor, legarea șireturilor și multe altele.

Confecționată din fetru, cartea senzorială este o alternativă educativă și personalizată ce susține și încurajează dezvoltarea abilităților psiho-motrice (coordonarea mâna-ochi, dezvoltarea mușchilor mici ai mâinii, limbaj și comunicare). De asemenea, stimulează memoria, puterea de concentrare și imaginația.

Atelierul nostru se ocupă cu comercializarea cărților din fetru pentru copii, ce fac parte din categoria jucăriilor educative, creative și logice.

Conceptul „Didi CRAFT” a luat naștere în anul 2015. Încă de la început, echipa noastră și-a propus și a reușit să ajungă cât mai aproape de nevoile și dorințele clienților.

De asemenea, suntem producători de accesorii craft din fetru și din lemn, ceea ce înseamnă că modelele noastre sunt unice pe piață națională și internațională de articole creative.

Mai multe despre mine

Cărțile sunt sigure pentru copii, iar materialele folosite sunt antialergice. Copilul trebuie întotdeauna supravegheat în timp ce se joacă, iar d... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.