Oferim servicii de dermopigmentare medicală și estetică în Timișoara.

Dermopigmentarea medicală, reprezintă o completare a chirurgiei estetice prin “tatuaje medicale”. Această ramură cuprinde proceduri de regenerare și camuflare a cicatricilor, precum și camuflarea zonelor afectate de vitiligo, reconstrucția areolei mamare pentru femeile care au fost supuse unei mastectomii în urmă cancerului de sân și tricopigmentarea scalpului.

Q Ce este procedura de reconstructie a areolei mamare?

Procedura de reconstrucție a areolei mamare este o procedură care face parte din procesul complet de reconstrucție chirurgicală a sânului pentru femeile care au suferit pierderea (extirparea) unui sân, în urma cancerului mamar. Procedura propriu-zisă, se realizează prin dermopigmentare si presupune reconstrucția areolei mamare si al mamelonului, printr-un desen 3D, rezultând astfel un aspect/efect hiperrealistic al acesteia.

Q Ce este procedura de camuflare a cicatricilor?

Aceasta este o procedură din sfera procedurilor de dermopigmentare medicală ce implică introducerea în derm a unor pigmenți neutri (tonalitatea pielii) pentru a camufla cicatrici vizibil inestetice. Această procedură se pretează doar pe un anumit tip de cicatrici și acest aspect se stabilește în urma unui consult gratuit.

Q Ce este procedura de camuflare Vitiligo?

În vitiligo, melanocitele (celulele care produc pigmentul responsabil de coloraţia pielii) sunt distruse, fapt ce duce la apariţia de pete albe în diferite zone ale corpului.
Se poate opta astfel pentru procedura de dermopigmentare medicală pentru camuflarea acestora însă procedura este recomandată pe zone mici (în special zona feței si a mâinilor) unde disconfortul estetic este mai mare.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori