Fiind o iubitoare de natură, din pasiune pentru arta florală am deschis un atelier în care realizăm produse din plante naturale vii și stabilizate. Terariile din plante și decorurile din flori şi plante stabilizate sunt realizate cu migala şi multă pasiune pentru a depăşi aşteptarile clienţilor noștri, care revin mereu cu drag.
Produsele Deco Terrarium sunt cadouri apreciate atat de adulţi căt şi de copii, de mediul corporate, dar însufleţesc şi spaţiile comerciale, birourile şi recepţiile din HoReCa, cabinete medicale, grădiniţe, evenimente diverse s.a.

Q De ce să alegi un terariu închis pentru a-l oferi cadou?

Terariile închise sunt cadouri ideale atăt pentru adulţi cat şi pentru copii. Pe lângă faptul că arată foarte bine, au si o mulţime de beneficii:
-nu necesită îngrijire specială deoarece în interior se formeaza un ecosistem, se autoirigă;
-locul în care este aşezat prinde viată;
-starea de relaxare şi bună dispoziţie apare imediat ce privirea se revarsă în minunata grădină;
Trebuie să atragi atenţia persoanelor importante din viaţa ta că au nevoie de o clipă de relaxare, un moment de respiro pentru a ieşi din agitaţia cotidiană, iar noi toţi nu trebuie să uitam ca facem parte dintr-un ecosistem de care trebuie sa avem grija- este casa noastra.
Notă: În interiorul terariilor închise trebuie să existe doar plante iubitoare de apa, plante tropicale.

Q De ce să folosesc flori şi plante stabilizate pentru a decora interiorul casei sau al oricarui alt interior?

Florile, plantele , muşchii si lichenii stabilizaţi sunt materiale tot mai des utilizate în proiectele de decoraţiuni florale pentru locuinţe, spaţii comerciale, birouri , evenimente ş.a , din care se realizeată, pereţi vegetali sau insule vegetale, tablouri, decoruri de masa sau decoruri suspendate, buchete ş.a.
Prin procesul de conservare/stabilizare, un procedeu care este nontoxic, se prelungeşte durata de viata a acestora, se pastrează textura şi chiar mirosul natural astfel încât sa ne bucurăm de ele ani de zile. Ce alte avantaje mai sunt?
- nu au nevoie de o îngrijire specială- o poziţionare a lor departe de razele directe ale soarelui, de surse de caldură sau de aerul conditionat, o umiditate în atmosferade cca 40-60% , este tot ce au nevoie pentru a rezista intre 2 si 15 ani;
- ai un colt verde chiar şi în locuri lipsite de lumină şi ai scăpat de grija udării, sporind atractivitatea estetică a oricărui spaţiu şi starea de bine a celor din jur;
- economiseşti bani, dar mai ales timp - deoarece sunt conservate au durată mare de viată şi costuri de mentenantă zero, deci ai scăpat de udare, fertilizare, iluminat, înlocuire, schimbarea recipientelor, alergeni sau daunători ai plantelor vii.
- îmbunatăţesc calitatea aerului prin absorbţia unor poluanţi nocivi din spaţiile inchise, cum ar fi formaldehida si benzenul, sunt antistatice ( nu atrag praful) şi sunt prietenoase cu mediul.

1 Recenzie pentru Deco Terrarium

Adina B

1 Recenzii

Foarte prompti si calitate la nivel inalt.

5.0/ 5

Tabloul este absolut superb, eu mi l-am dorit cu rama alba si fundal mov inchis ca sa se potriveasca cu livingul mamei mele, ea il va primi cadou! 🙂 iar doamna Adriana este atat de prompta si talentata, se adapteaza cerintelor clientului. Chiar am facut un research inainte sa ajung pe site si ma bucur mult ca m-am oprit aici. Vine ambalat intr-o punga de cadou foarte impressive si are atasate si instructiuni de intretinere. Mega recomand pt iubitorii de plante si nu numai…e altceva

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 09:00 PM
  • Marți09:00 AM - 09:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 09:00 PM
  • Joi09:00 AM - 09:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 09:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image