Obiectivul Daivdafit este să inspire și să susțină transformarea vieții oamenilor prin încurajarea adoptării unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Prin consiliere, antrenament fizic și ghidare nutrițională oferă suport oamenilor să-și atingă obiectivele, să-și îmbunătățească starea de sănătate și să-și crească încrederea în propriile abilități.

Numele meu este Daniela Ivan și am fondat Daivdafit pentru o viață mai sănătoasă. Ca Personal Trainer, am lucrat cu clienți de toate vârstele și nivelurile de fitness. Am creat programe personalizate de antrenament, am motivat și îndrumat oamenii să-și depășească limitele și să-și atingă scopurile legate de fitness. Prin abordare holistică, vizez echilibrul dintre antrenamentul fizic, sănătatea mentală și stilul de viață activ.

Ca Tehnician Nutriționist, am învățat să ofer sfaturi personalizate de nutriție, să dezvolt planuri de masă echilibrate și să susțin adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. Îmi propun să ajut oamenii să-și atingă obiectivele legate de sănătate și să dobândească o relație pozitivă cu hrana.

Ca și Consilier pentru Dezvoltare Personală, am dobândit cunoștințe și abilități esențiale pentru a ghida oamenii în procesul de autocunoaștere, creștere personală și obținere a unei perspective mai clare asupra vieții lor. Cu o abordare empatică și individualizată, am ajutat numeroase persoane să-și depășească obstacolele și să-și atingă potențialul maxim.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image