Aplicația de dietă care te ajută să îți păstrezi inima sănătoasă zi de zi și reduce riscul de boli cardiovasculare!

O dietă sănătoasă pentru inimă este o dietă pe care poți să o ții ușor în fiecare zi. Să îți păstrezi inima sănătoasă este un obiectiv la care poți lucra în fiecare zi

Cum ar fi să ai pe telefon o aplicație de dietă care să te ajute să îți păstrezi inima ferită de boli, să obții astfel 5-10 ani speranța de viață sănătoasă și activă și 2.8 ani din viață timp economisit? Și toate acestea în doar 5 minute de utilizare zilnică.
După ce ai creat contul, introduci datele personale, îți stabilești obiectivele de slăbit, este generat profilul metabolic propriu, alegi meniurile preferate, instantaneu este creată lista de cumpărături cu care poți să mergi sa te bucuri de o experienta plăcută. Apoi ești asistat, pas cu pas de expertul tău culinar.
Dahna nu este o aplicație de slăbit, de cumpărături sau de rețete, ci ajutorul tău de nădejde care asigură sănătatea inimii tale și oferă prevenție medicală pentru multe boli, care face treaba în locul tău în bucătarie, la cumpărături.
Altfel spus, Dahna este propriul tău expert care te învață și asistă:
·Să îți reduci riscul de boli cardiovasculare și a altor boli noncomunicabile.
· Să îți crești speranța de viață sănătoasă.
· Te provoacă să îți reinventezi relația cu alimentația și te ajută să mănânci corect, sănătos, ieftin și fără să pierzi timp.
· Te învață principiile corecte de preparare a mâncării.
· Te ajută să câștigi timp la cumpărături și să nu mai arunci alimente
Da, toate astea și nu numai!
Știi și tu cât timp pierzi în bucătărie și la cumpărături (mai ales când trebuie să gătești pentru toată familia).
Dahna îți garantează reducerea acestui timp cu 50%.
Cum? Hai să vedem: sâmbătă dimineața deschizi aplicația, te duci în lista cu meniuri și îți configurezi mesele pentru toată săptămâna, în funcție de preferințele tale și ale familiei. În numai 5 minute!
La 11 ești deja în supermarket și, pe baza listei de cumpărături pe care o generează aplicația și din care ai scos ce ai deja în frigider, îți faci cumpărăturile rapid și fără să dai bani în plus.
La 12, poți deja să îți vezi de viață și să ai un weekend frumos.
Mai mult decât atât, după alegerea meniurilor, Dahna îți trimite mesaje cu ce ai ales pentru ziua următoareși te ajută să le prepari cu rețetele incluse in aplicație, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai sănătoase metode, care fac diferența, mai ales la gust, dar și la calitate.
Astfel, familia ta mănâncă diversificat, proaspăt și sănătos, iar tu faci cel mai mic efort posibil, cu cei mai puțini bani. Așa că pregătește-te să primești aprecierile lor!
O alimentație sănătoasă pentru o inimă sănătoasă este un model pe care at trebui să îl urmăm simplu și ușor zi de zi.
În plus, această abordare te ajută să ai un control complet al caloriilor și al calității preparatelor, astfel încât să îți urmărești obiectivele calorice și să oferi membrilor familiei același beneficiu.
Dahna oferă mâncare gustoasă, sănătoasă și durabilă pentru inima ta sănătoasă, schimbând simplu și pentru totdeauna comportamente alimentare nesănătoase!
Pe scurt: o inimă sănătoasă, simplu, ușor și ieftin!
Ce mai aștepți? Vrei o inima ferită de boli? Descarcă aplicația Dahna și reînvață să mănânci!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.