Daniel Bărnuți și Alexandra Lizeta Bărnuți sunt fondatorii Two Doc, Cursuri Video Marketing și mentorii Programului Gratuit Creşte-ţi Brandul Personal doar cu telefonul.

”Te ajutăm să depășești barierele emoționale și tehnologice care te blochează în evoluția afacerii tale.”

9412157

Alexandra Lizeta Bărnuți
Producător Creativ

Producător creativ la filmul documentar în coproducție cu HBO Europe și mentor video marketing, Alexandra este specializată în marketing, comunicare și branding.
Cu peste 10 ani de experiență în corporații din România și internaționale, alături de Daniel Bărnuți a ales să se despartă de lumea corporatistă și s-a concentrat pe domeniul vizual creativ.

Pasiunea și dragostea pentru artele vizuale se regăsesc încă din copilărie, doar după ce s-a despărțit de lumea corporației s-a bucurat cu adevărat de plăcerea de a crea artă.

”Când am început sa fac primii bani din artă, am simțit ceva ce nu se poate exprima prin cuvinte… Am simțit că mă conectez la o sursă de energie magică. Pur și simplu, termenul de “a lucra” sau ”a munci” nu se mai potriveau cu ceea ce trăiam. ”

Participând la multe workshop-uri internaționale, programe de mentorat alături de mentori de renume precum Tony Robbins și Dean Grazziosi, dar nu numai, Alexandra își dorește să ajute câți mai mulți antreprenori români să-și crească afacerile online cu ajutorul video marketingului. 

9412049

Daniel Bărnuți
Regizor/Director de Imagine/ Producător

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul filmării, Daniel Bărnuți a colaborat cu vaste branduri din România, dar și internaționale, a trecut prin toate obstacolele și etapele care apar atunci când filmezi cu personaje reale, a ajutat zeci de oameni să fie naturali în fața camerei și să se împrietenească cu tehnologia.
Din 2017 organizează workshop-uri de fotografie și video comercial pentru grupuri și companii.

La început de drum, Daniel a petrecut 7 ani în Jordan unde și-a construit un portofoliu impresionant cu branduri importante din zonă, specializându-se pe imagini comerciale.
Pasionat de acest domeniu și dorind să aprofundeze cât mai mult, a participat la multe workshop-uri internaționale și a absolvit Masterul de film documentar de la Facultatea de Teatru și Film din Cluj.

A câștigat cel mai bun pitch la Dok Leipzig in Germania si la Astra Film Festival din Sibiu, cu un proiect de film documentar, acum fiind în coproducție cu HBO Europe cu acest proiect.

A fost selectat la unul dintre cele mai prestigioase workshopuri de post-producție pentru film documentar din Europa – Docu Rough Cut Boutique.

”O imagine care nu spune o poveste nu are valoare si nu vinde.”

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori