Suntem Andreea & Alex si in anul 2017 am inceput un proiect inedit si ambitios, CraftLaser, propunandu-ne sa realizam suveniruri unice, personalizate, gravate pe lemn, pentru principalele obiective turistice din Romania. Toate desenele au fost si sunt realizate manual.

Totul a inceput de la o cafea cu prieteni dragi si cu idei creative.  Ne-am propus promovarea principalelor obiective turistice din Romania prin realizarea de produse #madeinromania, unicat.

In prezent suntem prezenti in marile obiective turistice din Romania: Castelul Peles din Sinaia, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Cetatea Oradea, Cetatea Sighisoara, Sibiu, Bucuresti

De la suveniruri gravate, unicate, pana la crearea de cadouri personalizate nu a fost decat un pas. Incet, gama de produse personalizate s-a diversificat si in prezent realizam o serie de cadouri (din nou unice  ) care aduc zambete pe fetele clientilor nostri.

In anul 2018 ne-am gandit sa incercam gravura pe piele naturala si pe pluta.  Nu am stat foarte mult pe ganduri si am aplicat  pe Programul Start Up si am obtinut o finantare pentru a ne achizitiona echipamentele necesare realizarii de genti  si accesorii din piele/pluta gravate si brodate.

Ce ne-am propus in prin acest nou proiect?  Sa cream povesti de viata asortate cu pasiune si dedicare avand ca rezultat final realizarea de genti si accesorii din piele natura, realizate manual, personalizate prin broderie si gravura.

Nu i-am uitat nici pe barbati, ca urmare am realizat produse speciale pentru partenerii nostri pentru ca stim ca si ei se bucura sa poarte accesorii cu personalitate.

Folosim doar piele naturala de cea mai buna calitate si captuseala din bumbac, fina la atingere si simtire.

Nu facem rabat de la calitate si de la zambete!

Pentru ca stim ca fiecare persoana este unica, are personalitate distincta, am adus si in acest domeniu personalizarea produselor noastre:  culorile broderiilor, culoarea cusaturii gentii, modelul gravat.  Fiecare produs se poate personaliza si prin adaugarea unui text/mesaj/nume.

Motto-ul nostru este:  Zambeste vietii si ea iti va zambi inapoi.  Din spatiul nostru de fericire e usor sa aducem zambetul pe buzele celor dragi, prin oferirea unui cadou de suflet. Ofera-ti tie sau celor dragi o bucata din povestea  vietii, bradata sau gravata pe un accesoriu de poveste.

Mai multe despre mine

Suntem Andreea & Alex și în anul 2017 am început un proiect inedit și ambițios, Craftlaser.ro, propunându-ne să realizam suveniruri unice,... Citește mai mult

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.