Cum să îți ajuți copilul să devină mai curajos, mai încrezător, mai comunicativ și creativ, fără să investești bani❓🤔 😕Imaginează-ți ce fel de relații poate avea copilul tău atunci când nu are curaj să-ți povestească ce simte, ce gândește, sau să-ți spună ce i s-a întâmplat!😕 ❓Care îi sunt emoțiile și acțiunile atunci când nu reușește să se înțeleagă pe el și pe ceilalți și mai ales când este convins că el nu poate?❓

Eu știu, pentru că am fost un astfel de copil și apoi un adult așa. 😁 ☺️Pe la 10 ani eram ferm convinsă că eu sunt un copil mediocru și că nu pot avea încredere în propria persoană și nici în resursele mele. Atunci l-am întâlnit pe bunicul Stelio. El mă asculta cu atenție și răbdare, fără să mă judece sau să critice, oferindu-mi metode prin care eu puteam să-mi dezvolt încrederea în mine. Și tot el îmi explica tot ce nu înțelegeam despre mine și ceilalți. ✍️Tot atunci am înțeles ce poate face pentru tine o persoană cu experiență.

😞 Însă viață s-a întâmplat și eu am rămas pentru mult timp cu dorința și nevoia de a avea o persoană în viața mea care să mă asculte atent, să aibă răbdare cu mine, să fie blândă și să mă ajute să am încredere în mine și în propriile mele resurse.

🤗🤗Acum am devenit aceea persoană cu ajutorul echipei John Maxwell Team România, cea mai mare echipă de lideri, traineri coach și speakeri, unde primesc curaj, susținere, încredere și unelte valoroase pe care le folosesc în dezvoltarea mea personală. 🔑🗝️Unelte pe care le-am folosit în crearea unui program de 4 sesiuni în care: 🔎 Descoperim Personalitatea Predominantă a Caracterului nostru, punctele forte și punctele la care avem nevoie să lucrăm. 🔎 Aflăm ce înseamnă Creștere Personală și cu ce ne ajută ea. 🔎 Înțelegem ce fel de Atitudine avem nevoie pentru a obține ceea ce ne dorim. 🔎 Descoperim care sunt Alegerile favorabile nouă și celorlalți. Acest curs este cadou.

Și te poți înscrie aici

Q De ce oferi un curs de 4 săptămâni Gratuit?

Consider că pentru a putea avea rezultate și beneficii un copil din activitățile pe care le va desfășura cu mine are nevoie să simtă că poate avea încredere în mine, că eu îi pot fi de ajutor și că mă place(îi place fața mea, vocea mea, felul meu de a fii și de a lucra cu el).

Q Care este vârsta minimă și maximă a unui copil cu care lucrezi? Cum se desfășoară acest curs unde, cum și cât?

Vârsta minimă este de 8 ani până la 14 ani. Cursul se desfășoară pe zoom(online), în grupe de 10-13 copiii, iar durata sesiunilor este de o oră.
Ei nu vor fi grupați pe vârste ci vom fii de diferite vârste în aceste sesiuni, în viața reală avem nevoie și creem relații diferite, dorința noastă este să îi pregătim pentru viață.

Q Este necesară participarea părintelui alături de copil? Pot primi o evaluare a copilului sau măcar să știu cum se descurcă, cum și când o pot primi?

Nu, nu este necesară de fapt eu chiar sfătuiesc părintele să creeze spațiu copilului, însă aici contează și decizia părintelui.
Da eu ofer o discuție telefonică de 15 minute pe care o stabilim de comun acord în funcție de agendele noastre.

Q Cum se face înscrierea și care sunt zilele, orele la care se desfîșoară cursul?

Înscrierea se poate face pe acest link
http://www.danielacandea.com/
Eu voi reveni cu un apel telefonic pentru detalii.

Q După cursul Gratuit se poate continua colaborarea și cum?

Da, desigur. Fie în programe de grup, fie în sesiunii 1-1 sau ambele în funcție de nevoia copilului și rezultatul pe care și îl doresc atât copilul cât și părintele. Acest lucru îl stabilim de comun acord.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori