Intermediem întreg procesul de creditare pentru persoane fizice (inclusive PFA/profesii liberale): avem contracte de colaborare cu majoritatea băncilor din România și suntem recompensați strict pe dosar aprobat. Clienții noștri găsesc la noi răbdare, explicații, implicare – aprobarea dosarului este în interesul ambelor părți. Serviciile noastre sunt 100% gratuite pentru client!

În primă fază, aflăm profilul de client și nevoile acestuia, apoi filtrăm informația și alegem banca potrivită pentru a finanța nevoile respective. Ne ocupăm de dosarul de credit, de la colectarea documentelor până la aprobarea finală. Comunicăm cu clientul în cel mai convenabil mod pentru el (e-mail, telefon, ne deplasăm la sedii, avem program de lucru flexibil, croit dupa posibilitățile clienților). Avem colaboratori notari, evaluatori, topografi, agenți imobiliari. Practic, tot pachetul e la noi. Fiind un serviciu gratuit, poate folosi și în cazul în care se dorește o ofertă comparativă (e mai mult decât util să analizezi 2-3 oferte înainte de a lua o decizie).

Q Cât costă serviciile dumneavoastră?

Serviciile noastre sunt total gratuite pentru clienți, indiferent de câte oferte prelucrăm. Pe noi ne plătesc băncile la succes, cu un comision standard, care va fi menționat în documentele primite de la bancă.

Q Sunt obligat să aleg o ofertă din cele prezentate de dvs?

În niciun caz. Noi vă oferim alternative, dar dacă dumneavoastră aveți o altă ofertă pe care o considerați mai avantajoasă, aveți libertatea de a o alege, chiar dacă nu v-am propus-o noi.

Q Care sunt băncile cu care colaborați?

Băncile colaboratoare sunt BCR, Alpha Bank, Raiffeisen, Unicredit Bank, Garanti Bank, Idea Bank, Libra, OTP Bank, Patria Bank, Alior (Telekom Bank), Cetelem, TBI Credit. Lista se va extinde.

Q Vor fi mai mari costurile creditului dacă îl accesez prin dvs?

Nu. Costurile dvs vor fi exact cele pe care le-ați suporta dacă ați contracta creditul direct dintr-o agenție. Avantajul e că avem toate ofertele într-un loc și vă putem îndruma înspre cea potrivită, gratuit.

Q Pot aplica pentru credit dacă nu am găsit apartamentul deocamdată?

Sigur că da. Important este să obținem aprobarea financiară, care e valabilă 60-90 de zile, depinde de bancă. În acest timp, dvs puteți să vă concentrați pe găsirea imobilului,

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori