Bright Future oferă un mix de servicii de coaching, training și mentoring pentru adolescenți, studenți și tineri până în 30 de ani. Nu suntem doar o companie de coaching de carieră și atât. Desigur, oferim coaching de carieră de top, dar adăugăm și câteva ingrediente secrete. Este ca și cum ai adăuga topingul preferat peste înghețată! Bright Future susține tinerii în alegerile lor de carieră, în dezvoltarea lor personală, a well-being-ului și a încrederii în sine.

Clienții noștri sunt tineri ambițioși care își doresc să cucerească lumea. La Bright Future, ne dorim să ajutăm elevii de liceu, studenții și tinerii la început de drum să se descopere și să își construiască pașii pentru viitor în mod armonios. În plus, presărăm și un pic de mindfulness în programele noastre pentru a-i ajuta să-și păstreze calmul, să crească nivelul de concentrare și reducă nivelul de stresul în timpul acestei călătorii. Procesul este activ, iar tinerii simt că fac pași concreți pentru viitorul lor și își ating potențialul încă de la început. Prin programele personalizate, cum ar fi Career Bridge și Career Transformation, ghidăm tinerii către cariere împlinite, cunoaștere de sine și încredere în viitorul lor. Pe lângă asta, vorbim despre CV, cum să se pregătească pentru un interviu, ce frici au și cum să le depășească.

Pe lângă programele clasice, am creat și un Retreat – Empower, destinat adolescentelor, care oferă o experiență transformatoare, care le ajută să își crească încrederea în sine și care are ca principal scop crearea unei comunități de fete puternice care să se susțină mereu. Nu este o tabără de vară și atât; este o experiență captivantă și unică. În acest spațiu sigur, îmbinăm workshop-urile interactive de dezvoltare personală cu sesiuni de yoga, drumeții în natură, atelier de machiaj și îngrijirea tenului, SPA cu masaj și seri distractive la focul de tabără.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 08:00 PM
  • Marți09:00 AM - 08:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 08:00 PM
  • Joi09:00 AM - 08:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 08:00 PM
  • Sâmbătă10:00 AM - 11:30 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori