Bara Bula este un brand care s-a născut din pasiunea mea pentru agende (sunt posesoarea a peste 20 de agende cumpărate în ultimii 3 ani), dar și pasiunea comună cu sora mea pentru branding și social media.

Brandul este împărțit în două proiecte. După cum am zis mai sus, cel bazat pe produse, agende, și cel bazat servicii de branding, design și social media.

Am combinat aceste pasiuni cu un omagiu adus bunicii noastre, prin denumirea businessului. De fiecare dată când făceam câte o boacănă, mă apostrofa cu: „ce ai făcut barabulă mică?”

Tot de la bunica mea am învățat reziliența care este acum unul dintre principalele mele atuuri și pe care am construit și brandul Bara Bula.

Businessul este destinat femeilor care nu s-au lăsat doborâte de proprii demoni sau de cei ai societății, care concurează doar cu propria persoană și care nu vor să se piardă în mulțime.

Mai multe despre mine

0e4af39c-58bf-4e41-ab7a-1dcbd1808562-f01f0e3c
O să încep prin a mă prezenta eu ca să știți cine e în spatele afacerii. Mă numesc Andreea și am 27 de ani. Sunt absolventă a masterului de... Citește mai mult
Q Oferi și servicii de brandiing, design, social media și ai și produse scoase pe piață?

Da. Ofer servicii de branding, design și social media, dar am și o colecție de agende lansată care cuprinde trei modele de agende printate în Cluj-Napoca.

Q Cât costă agendele?

O agendă costă 100 lei plus transport între 15-20 lei (în funcție de adresa de livrare), iar la trei agende comandate, a treia agendă are 20% reducere plus transport gratuit.

Q De ce aș cumpăra agenda ta când găsesc pe piață și cu 20-30 lei?

Ai cumpăra agendele Bara Bula pentru modul în care te fac să te simți, pentru că rezonezi cu mesajele puternice de pe coperte, pentru că îți dorești calitate, dorești să cumperi produse românești și să sprijini afacerile mici.
Iar dacă momentan prețul lor e prea mare pentru dumneavoastră ne dorim ca prin contentul pe care îl distribuim să contribuim măcar cu puțin la momentul în care nu vi se vor mai părea scumpe.

Q Cât costă serviciul de branding?

Prețul serviciilor este stabilit în funcție de nevoile și dorințele clienților. Nu sunt prețuri fixe.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.