Bara Bula este un brand care s-a născut din pasiunea mea pentru agende (sunt posesoarea a peste 20 de agende cumpărate în ultimii 3 ani), dar și pasiunea comună cu sora mea pentru branding și social media.

Brandul este împărțit în două proiecte. După cum am zis mai sus, cel bazat pe produse, agende, și cel bazat servicii de branding, design și social media.

Am combinat aceste pasiuni cu un omagiu adus bunicii noastre, prin denumirea businessului. De fiecare dată când făceam câte o boacănă, mă apostrofa cu: „ce ai făcut barabulă mică?”

Tot de la bunica mea am învățat reziliența care este acum unul dintre principalele mele atuuri și pe care am construit și brandul Bara Bula.

Businessul este destinat femeilor care nu s-au lăsat doborâte de proprii demoni sau de cei ai societății, care concurează doar cu propria persoană și care nu vor să se piardă în mulțime.

Mai multe despre mine

Q Oferi și servicii de brandiing, design, social media și ai și produse scoase pe piață?

Da. Ofer servicii de branding, design și social media, dar am și o colecție de agende lansată care cuprinde trei modele de agende printate în Cluj-Napoca.

Q Cât costă agendele?

O agendă costă 100 lei plus transport între 15-20 lei (în funcție de adresa de livrare), iar la trei agende comandate, a treia agendă are 20% reducere plus transport gratuit.

Q De ce aș cumpăra agenda ta când găsesc pe piață și cu 20-30 lei?

Ai cumpăra agendele Bara Bula pentru modul în care te fac să te simți, pentru că rezonezi cu mesajele puternice de pe coperte, pentru că îți dorești calitate, dorești să cumperi produse românești și să sprijini afacerile mici.
Iar dacă momentan prețul lor e prea mare pentru dumneavoastră ne dorim ca prin contentul pe care îl distribuim să contribuim măcar cu puțin la momentul în care nu vi se vor mai părea scumpe.

Q Cât costă serviciul de branding?

Prețul serviciilor este stabilit în funcție de nevoile și dorințele clienților. Nu sunt prețuri fixe.

1 Recenzie pentru Bara Bula

Deea

1 Recenzii

Recomandare

5.0/ 5

Auditul si multitudinea de informatii si idei primite au fost cu adevarat valoroase. Si eu simteam multe dintre recomandarile regasite in audit. Auditul a venit ca o validare dar si o noua perspectiva din care e vazut businessului, iar acum cu ocazia analizei si auditului venite din partea unui specialist ma vor ajuta sa implementez cu multa claritate noua personalitate a brandului meu. Tot ceea ce mi-au transmis Andreea si Raluca Ilisiu de la Bara Bula Branding Agency a fost cum sa avansez in business din punct de vedere al brandingului, viziunii, imaginii in social media astfel incat sa ma conectez la audienta ideala. Doar fiind curioasa si deschisa la noi perspective in businessul tau, vei afla valoarea unui audit profesional realizat de Andreea si Bara Bula Branding Agency. Îți mulțumesc draga mea, pentru profesionalismul, sustinerea, contributia si implicarea ta. Sunt recunoscătoare că ne-am conectat si iti doresc mult succes.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori