Şi dacă ar fi să pleci într-o călătorie către centrul lumii?

Ce ţi-ai pune în bagaj?

Dar dacă ţi-aş spune că lumea toată eşti TU?

Cel mai des primesc întrebarea: ce să aduc cu mine pentru sesiunea de plutire / masaj / HarpTouch?

Răspunul?! Nimic din toată lista lungă pe care o ai de bifat pentru bagajele pe care le pregăteşti atunci când pleci în vacanţă.

Haide la întâlnirea cu tine fără nici un bagaj. Ba chiar îţi recomand să laşi la intrare şi toate “sarsanele” pe care le cari zilnic pe umeri.

“Azi, în timpul zilelor noastre, avem nevoie de locuri unde să nu răspunzi la telefon, să nu răspunzi la întrebări sau să nu trebuiască să fii de acord cu nimeni şi nimic pe lumea asta” a spus John C Lilly prin anii ’60.

Experimentează deconectarea şi relaxarea profundă.

Lista de beneficii ale terapiei prin plutire este destul de lungă, dar fiecare sesiune este diferită şi de fiecare dată bazinul de plutire îţi va oferi ceea ce ai nevoie, şi culmea, nu este tot timpul ceea ce crede mintea ta că vrei.

Așa cum sufletul are nevoie de liniște, în același fel și trupul are nevoie de acel ceva care să îl facă să zburde de plăcere, să se scalde în uitare, să se contopească cu Universul. Prin masaj, reușești să întorci direcția. Trupul primește liniștea pe care o transmite mai departe sufletului și minții, mai ales dacă ambianța te ajută să te deconectezi.

Poţi simţi cum pielea se desprinde încet de mușchi, primind cel mai curat oxigen. Și cum se  potrivește la loc, lăsând impresia unui trup proaspăt, revigorat, puternic. Pregătit pentru o nouă zi, pentru noi provocări. Vei simţi cum locurile în care presiunea atingea cotele maxime se eliberează. Te vei bucura de corpul plin de libertate, ușurat de griji, strălucind de fericire.

Harpa celtică este unul din cele mai vechi instrumente muzicale din lume, se consideră ca fiind o punte de legătură între cer și pământ.

Recunoscută ca un instrument de vindecare, influențând toate nivelurile: fizic, mental, emoțional, energetic și spiritual, ea cuantifică beneficiile terapeutice ale muzicii emise live de aceasta, în reglarea hormonilor de stres, egalizarea și încetinirea undelor creierului, îmbunătățirea calității somnului, a creativității, facilitând accesarea stării de echilibru și restaurare.

Vibrația de înaltă frecvență declanșează o stare meditativă, o întoarcere sacră la prezența deplină, moment în care ne putem conecta la înțelepciunea aflată în inima noastră.

În cadrul întâlnirii cu harpa vei simţi atingeri blânde în zona capului, gâtului, umerilor, ce se vor concentra pe diminuarea tensiunii din partea superioară a corpului.
În anumite momente se vor alătura în rezonanță, bolurile tibetane și clinchetul clopoţeilor. Sunetul acestora are efect de centrare. Tonurile trezesc un răspuns nativ la frecvența lor, care are efect echilibrarea și sincronizarea emisferelor creierului.

Crearea mandalelor este un proces meditativ ce ajută la ghidarea atenției spre momentul prezent, deconectarea de la ritmul cotidian alert și liniștirea minții. Totodată, desenarea mandalelor stimulează ideile creatoare, capabile să se transforme într-un țel constructiv.

Astfel, Kokoro ești tu însuți. Cu toate emoţiile, sentimentele, gândurile, trăirile, conştientizările, culorile şi corpul imperfect de perfect….
Echilibrul pare greu de atins uneori.
Ştiu…. Nici mie nu îmi iese întotdeauna…
Dar tocmai aşa a apărut awaken kokoro, care este despre iubire, conştientizare şi trezire.
Oferă-ţi puțin timp cu și pentru tine, răbdare şi acceptare.

Mai multe despre mine

Şi dacă ar fi să pleci într-o călătorie către centrul lumii? Ce ţi-ai pune în bagaj? Dar dacă ţi-aş spune că lumea toată eşti TU? Ce... Citește mai mult
Q Ce?

Bazin de plutire. 500 kg sulfat de magneziu (sare Epsom în termeni populari) în 1000 l apă. Terapie prin plutire. Deprivare sensorială.
Masaj. De relaxare, terapeutic, cu roci vulcanice, cu beţe de bambus, cu uleiuri esenţiale.
HarpTouch. Imersiune de muzică (harpă, boluri tibetane), aromaterapie şi masaj.
Mandala Painting.

Q Cine?

Oricine. De la mic la mare, de la sănătos la bolnav, de la tânăr la bătrân. De la cei cu dureri de spate, la cei cu insomnie, depresie sau sindrom de burnout, de la cei cu lipsă de minerale în corp la sportivi care doresc să ofere muşchilor relaxarea ideală după un antrenament intens, de la cei care îşi doresc o pauză pentru a se gândi liniştiţi la un proiect până la cei care folosesc meditaţia ca metodă de autodezvoltare personală.

Q Cum?

Cu programare prealabilă. Singurul bagaj trebuie să fie intenţia de a vă lăsa, abandanona gândurile, problemele, aşadar puteţi veni direct de la serviciu,
-> pentru 90 de minute în cazul plutirii. Halatul, papucii, prosoapele şi celelalte accesorii pentru plutire şi duşuri le pregătim noi. Nu este nevoie de costum de baie. Nu este o piscină în adevăratul sens al cuvântului, şi aveţi intimitate completă.
-> pentru 50-90 de minute în cazul masajului.
-> pentru 120 de minute în cazul ARTelierelor, Mandala Painting şi HarpTouch. Toate materialele şi accesorile le pregătim noi.

Q De unde și până unde Awaken Kokoro?

Kokoro ești tu însuți. În cultura japoneză, cuvântul înseamnă „inimă, minte, mentalitate, emoții, sentimente, gânduri, suflet, spirit, centru”, toate acestea împreună. Prin extensie, kokoro se referă, de asemenea, la toate activitățile umane care afectează lumea din jurul nostru prin intenție, emoție și intelect.
Ideea acestui proiect a început cu inspirația și dorința de a crea un spațiu pentru relaxare, vindecare, reconectare cu sine și dragoste pentru grija de sine. “Trezindu-ne kokoro-ul” scăpăm de deconectarea care există în această lume „conectată” (da, da, sună mai bine în engleză).

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni08:00 AM - 10:00 PM
  • Marți08:00 AM - 10:00 PM
  • Miercuri08:00 AM - 10:00 PM
  • Joi08:00 AM - 10:00 PM
  • Vineri08:00 AM - 10:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.