Aventurile lui Vladimir s-a născut din nevoia de a căuta jucării cât mai interesante, educative și în același timp calitative pentru fiul meu Vladimir. Și de ce nu, să se bucure și alți copii de ele? Așadar am creat acest loc al aventurilor, prin care vă punem la dispoziție o gama largă de jucării sustenabile, colorate cu vopsea non-toxică, educative și premiate la diverse concursuri de specialitate. Suntem din Cluj-Napoca, iar jucăriile atent alese pentru voi, sunt aduse din mai multe colțuri ale lumii.

Încercam să vă oferim cât mai multe informații posibile despre jucării astfel încât să aveți parte de o experiență cât mai frumoasă și conform așteptărilor dumneavoastră. Iar în cazul în care cumpărați un cadou pentru un copil și nu prea știți ce să alegeți, venim în ajutorul dumneavoastră cu experiența noastră de părinte și putem alege împreună cel mai potrivit cadou.

În Cluj-Napoca nu avem un program fix de funcționare, dacă Vladimir ne permite, putem livra jucăriile chiar și în weekend.

Mai multe despre mine

Q Cum se poate comanda?

Magazinul nostru este un magazin online, dar site-ul este de prezentare, iar comenzile se fac prin telefon, E-mail, casuta de Chat de pe site sau mesaj privat pe retelele sociale. Dorim sa avem contact direct mereu cu posibilii clienti si sa intelegem mai bine nevoile lor, astfel incat sa oferim o experienta completa si placuta, deoarece stim cat este de important sa cumperi produsele potrivite copilului tau.

1 Recenzie pentru Aventurile lui Vladimir

Cristescu Mihaela

1 Recenzii

O experiență plăcută!

5.0/ 5

Mulțumim pentru produsele frumoase și foarte apreciate de copii! Apreciez profesionalismul și promptitudinea!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori