Aura Serea
Aura Serea | Performance & Growth
 
 
Dintre toate noțiunile, formulele și conceptele învățate în cls XI la economie politică, costul de oportunitate a rămas fixat în mintea mea cel mai puternic.
 
Voi stiți ce este costul de oportunitate?
 
Este ceea ce pierdem în urma unei alegeri, iar noi ca antreprenori ne asumăm în mod constant acest cost, dar nu mereu știm concret ce înseamnă el.
 
Când alegi să depașești singur obstacolele în business și nu ceri ajutor, costul de oportunitate poate fi 30.000 eur cât costă înlocuirea angajatului care tocmai te-a lăsat baltă și nu știi de ce.
 
Când alegi să faci singur HR, marketing, planificare strategică, copywriting, costul de oportunitate poate fi 500 de ore pe an pe care le-ai fi putut petrece cu familia sau prietenii.
 
Când alegi să bâjbâi și să rămâi în locul călduț în care nici nu dai înainte, dar nici nu te prăbușești, costul de oportunitate poate fi că nu ajungi Numarul 1 în piața în care activezi sau nu obții dublarea productivității în afacere așa cum îți propuseseși de fapt.
 
Eu sunt Aura Serea și însoțesc antreprenorii în business ca să conștientizeze aceste costuri de oportunitate. Dacă ești o antreprenoare care vrea să își crească afacerea fără compromisuri și regrete, înscrie-te la o oră de consultanță gratuită cu mine ca să explorăm dacă ți se potrivește programul meu de mentorat în care primești sprijin, informații, instrumente, coaching și chiar și tras de mânecă cu blândețe ca să schimbi status-quo-ul în afacerea ta.
 
 
Mulțumesc!
 

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori