Sunt Mădălina Mărcuș, trainer în dezvoltare personală prin teatru. Oamenii mă consideră plină de energie și pozitivă și spun că în prezența mea, pot să se deschidă, și pot să scoată la suprafața ce este mai bun în ei. 

Cu o căutare fără oprire si cu formări în psihologie, științele educației, dezvoltare personală și arta teatrală, am descoperit și am ajuns la concluzia că puterea pe care o reprezintă JOCUL, este de neegalat.

Este modalitatea prin care copilul și adultul, se dezvoltă cel mai bine.

Lucrez cu copiii din anul 2012, însă toată cunoașterea și dezvoltarea mea, pălesc în fața experienței de a deveni mamă a doi copii, experiență ce a declanșat nevoia și mai puternică de evoluție și autocunoaștere.♥️

Darul de a fi mamă s-a împletit armonios cu pasiunea pentru oameni și pentru teatru, și a dat naștere unor activități și ateliere în care copilul este în centrul atenției.

Îmi doresc ca fiecare copil să simtă și să descopere beneficiile pe care teatrul le aduce, în viața sa.

Când totul este privit ca o joacă, fiecare copil se dezvoltă în ritmul său, la fel ca bobocii de trandafir care înfloresc în ritmul lor propriu. Noi, ca și părinți și îndrumători, doar le pregătim contextul și mediul potrivit.

Atelierele de Teatru, prin jocurile specifice artei actorului, urmăresc dezvoltarea capacității de atenție, observare, concentrare, memorare, coordonare, îi ajută pe copii să fie spontani, creativi, receptivi si activi, îmbunătățindu-și comunicarea, încrederea, imaginația, creativitatea, crescând și dezvoltându-se frumos și sănătos.

Elementele care fac parte din structura fiecărui atelier:
– Dicție
– Jocuri de comunicare
– Exerciții de memorie, creativitate și atenție
– Scene de improvizație și jocuri de rol

Dragi părinți, îi invit cu drag pe copiii dvs la o porție bună de joacă ghidată, distracție, socializare și conectare!  ❤🥰

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori