Îți pasă de imaginea brandului tău? Dacă nu mai merge și-așa, îți ofer content profesional și autentic în loc de poze cu telefonul pe fugă sau stock photos impersonale.

Susții cursuri și ateliere, ești speaker, participi la târguri? Organizezi ceva frumos și vrei să vadă cât mai repede followerii, partenerii și sponsorii? Sau poate ești o persoană mai retrasă și ți-e teamă de o ședință foto? Vei uita de mine, dar rămâi cu imagini în care îți place cum arăți și cu care te poți promova, fără să pozezi pentru cameră sau să mergi la un studio.

Sunt fotograf profesionist specializat pe reportaj, evenimente, behind the scenes. Vin din film cu pasiune pentru visual storytelling, dar am experiență și în project management și organizare de evenimente. Ajut oameni și branduri să se ridice peste medie când arată lumii proiectele lor. 

 • Livrez materialul final editat în 12-24h cu link privat valabil 1 lună
 • Opțional quick edits la încheierea evenimentului sau pe parcurs
 • Opțional design grafic basic pornind de la foto pe care ți le-am livrat
 • Lucrez exclusiv cu contract și factură, nu la mica înțelegere
 • Valorile mele principale sunt excelența, eficiența și responsabilitatea

Vrei să afli mai multe despre cum lucrez, educație vizuală și cum te poate ajuta un fotograf profesionist? Te invit pe blog pe site-ul meu.

Mai multe despre mine

Q Excelență, calitate, sună frumos dar nu am buget ca mic antreprenor...?

Sunt de părere profesionalismul ar trebui să fie standardul, nu un lux, și e responsabilitatea mea să găsesc căi prin care îl pot face accesibil fără să am de pierdut. În comparație cu evenimente complexe cu zeci sau chiar sute de participanți, într-un întreg parc, sau concerte și nightlife cu lumină dificilă, să te surprind în timp ce lucrezi la afacerea ta sau interacționezi direct cu clienții este pur și simplu ușor, astfel că îmi permit să cer un onorariu accesibil pentru mici antreprenori. Și faptul că muncești la mica ta afacere e un eveniment special care merită sărbătorit și arătat lumii!

Q Vreau poze cu mine pentru social media dar sunt timid/ă și deloc fotogenic/ă...

Ca regizor de film am observat un lucru, mai ales la actori neprofesioniști - când ai ceva de făcut cu mâinile sau de rezolvat o problemă concretă, uiți de cameră și emoțiile dispar. E un mic truc care ne ajută să cultivăm naturalețea în loc să de ridicolul "fii natural!" care are exact efectul opus. Dacă ești o persoană mai retrasă și ți-e teamă de o ședință foto de personal branding sau de lifestyle, îți propun o abordare de reportaj sau behind the scenes - când îți vezi de munca ta vei uita de fotograf. Nici nu trebuie să te deplasezi la un studio sau să îți faci timp pentru un shooting. M-am antrenat ani de zile să pot surprinde cât mai bine tot felul de oameni în tot felul de mulțimi și de spații mai mult sau mai puțin estetice, astfel că îți pot oferi imagini în care îți place cum arăți și cu care te poți promova fără să fie nevoie să pozezi pentru cameră, dar și fără să abuzăm de încrederea și identitatea clienților tăi. S-ar putea chiar să te ajute mai mult la încrederea în sine - dacă îți place cum arăți și fără lumini profesionale de studio și indicații de la fotograf, atunci chiar nu ai de ce să îți faci griji!

Q De ce să apelez la un fotograf când e plin internetul de stock photos gratuite?

Când ai un site sau promovezi evenimente sau oferte speciale cu vizualuri, imaginile reale cu tine, cu echipa, locația sau produsele tale vor crea mai multă încredere decât stock photos de pe web. În plus, totul e mai simplu și mai estetic când îți livrează un profesionist material optimizat exact pentru ce ai nevoie în loc să lași platformele să îți taie imaginile cum au chef sau să printezi vizualuri făcute pentru web și să fii dezamăgit/ă de rezultat. Vreau să știu cât mai multe despre nevoile tale ca să mă asigur că rămâi cu content cât mai util - vrei să vedem mai mult produsele sau locația? Participanții sau echipa? Portrete sau interacțiuni calde în grup? Online sau print? Banner pe site sau postări Instagram? Pătrat, 4:5, story? Opțional, cu materialele pe care le creez pentru tine pot face și design grafic basic cu textul tău - alegem împreună fonturile, paleta de culoare și ce imagini folosim, apoi îți livrez vizualul în formatele de care ai nevoie. Și dacă îți dorești doar foto, te pot sfătui cum să le folosești pe viitor în cât mai multe moduri fără să pierzi pe drum din calitatea imaginii.

Q Îmi place ce faci, vreau o ședință foto..?

Am decis să mă specializez și să mă perfecționez pe zona de reportaj, mai exact evenimente cu public sau behind the scenes. Asta înseamnă că mi-am dezvoltat în timp anumite reflexe și am întâlnit tot felul de situații cu publicul larg care mă ajută să lucrez la alt nivel decât cineva care are azi la o conferință, mâine produs în studio, poimâine video la o nuntă, săptămâna viitoare shooting de personal branding. Aș putea să le fac și pe astea, dar aleg să fac puține lucruri excelent în loc de multe decent.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Lunideschis 24 ore
 • Marțideschis 24 ore
 • Miercurideschis 24 ore
 • Joideschis 24 ore
 • Vinerideschis 24 ore
 • Sâmbătădeschis 24 ore
 • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori