Atunci când realizezi că ai nevoie de un credit și te decizi să acționezi în acest sens, ai în primul rând nevoie de cineva care să te ajute să faci cea mai bună alegere.

Ba chiar mai mult decât atât, trebuie să analizezi cât mai multe oferte bancare și, astfel, să identifici cea mai bună variantă de finanțare pe termen lung sau scurt, în funcție de nevoia ta de creditare.

Timpul nostru, al tuturor, este atât de limitat încât nu avem nici puterea și nici energia de a merge de la o bancă la alta pentru a afla care ne sunt opțiunile de finanțare.

Brokerul de credite te ajută cu toate aspectele importante în procesul de creditare, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere pentru tine și, astfel, să eviți toate riscurile și neplăcerile, dar și zecile de drumuri și discuții pe care le-ai face dacă ai trece singur prin această experiență.

Q Cât costă serviciile unui broker de credite?

Costul pentru serviciile un broker financiar-bancar este ZERO pentru clienți.

Brokerul de credite este comisionat de instituția bancară de la care s-a obținut împrumutul. Munca pe care el o depune salvează efortul, energia și munca angajaților din băncile și IFN-urile din România.

De aceea băncile creditează prin brokeri și comisionează brokerii de credite pentru fiecare dosar intermediat, pentru că este mai profitabil să achiți un comision pentru dosarele de creditare intermediate, decât să deschizi noi sucursale bancare și să plătești salariile a zeci de angajați.

Q Ce fel de credite intermediez?

Intermediem toate tipurile de credite bancare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice: imobiliare, ipotecare, nevoi personale, credite de constructie, credite de refinantare, carduri de credit

Q Cu ce bănci colaborez?

Banca Transilvania, ING, BRD, Unicredit, BCR, Banca Romaneasca, Alpha Bank, Garanti Bank, Idea Bank, OTP Bank, Patria Bank, Libra Bank, Credit Europe, Credit Agricole, Alior Bank, First Bank, Cetelem, Ferratum, TBI Credit & alte IFN-uri.

Q Cum îți alegi brokerul de credite?

Relația broker-client este vitală într-un proces de creditare de succes. Relația trebuie să se bazeze pe încredere și respect reciproc, astfel lucrurile se vor desfășura exemplar.

Din acest motiv este primordial să ai alături un broker profesionist, care să facă tot posibilul pentru a găsi soluția potrivită nevoilor tale.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul bancar ca și consilier credite, și 5 ani de activitate ca broker de credite, ofer soluții complete de creditare și consider că cel mai bun credit nu este cel care ți se vinde cel mai bine, ci cel care răspunde nevoilor tale.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori