Înființată în anul 2005 de către un singur traducător, având 2 puncte de lucru, în Slobozia și București, Tradoteca® este o agenție profesională de traduceri specializată în domeniile juridic, financiar, medical și tehnic, dedicată companiilor, corporațiilor și persoanelor fizice.

De mai bine de 10 ani echipa de traducători specializați ai Agenției de traduceri Tradoteca® depune toate eforturile pentru a furniza traduceri de calitate în termene din ce în ce mai strânse. Pentru a fi înmânate lucrări la înălțimea așteptărilor partenerilor și clienților noștri vă propunem serviciile de traduceri autorizate, traduceri legalizate sector 3interpretariat și corectură (proofreading) ce aliniază rigoarea și stilul, încadrate printr-o procedură de calitate, realizate de profesioniști ce lucrează exclusiv spre limba lor maternă.

Meseria noastră este de a identifica, selecta și gestiona echipa de peste 380 de traducători autorizați competenți și potriviți proiectului de traducere solicitat. Nu este vorba despre comercializare, ceea ce oferim este un serviciu realizat la un preț care ne permite fidelizarea a 80% din noii noștri clienți.

Pentru echipa Tradoteca®, cel mai bun indicator al satisfacției clienților este fidelitatea. Astfel, noi privilegiem înainte de orice un veritabil parteneriat care se traduce prin durată. O mare parte a clienților noștri ne urmează de la începuturile noastre, convinși de implicarea, de pasiunea noastră și de faptul că ne facem foarte bine meseria.

Tradoteca® – Agenția de traduceri dedicată succesului dumneavoastră.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori