Eu sunt Adina

Super-puterea mea este ca pot percepe vizual si senzorial blocajele energetice ale oamenilor cu care lucrez.

Una din valorile mele de baza este abundenta financiara si abundenta in cel mai bun si frumos mod in viata cu tot ce presupune ea.

Cred ca energia banilor si a abundentei in general este benefica si vindecatoare. Atunci cand avem toti banii de care avem nevoie atunci cand avem nevoie, ne putem concentra mai mult pe a ne bucura de viata in loc de supravietuire. Si viata are o calitate mult mai buna.

 

Lipsa, saracia, obiectivele financiare pe care nu reusim sa le indeplinim au o vibratie, o culoare o senzatie care le caracterizeaza. 

Indiferent care este povestea ta si blocajul care te impiedica, fiecare blocaj poate fi dezmembrat – toate energiile din care este format pot fi eliberate ca tu sa te poti bucura de tot ce are mai bun viata aceasta de oferit.

Te invit sa vii si sa testezi cum se simte sa te eliberezi de blocajele care te tin in loc.

Ce este curațarea energetica?

 

Totul în jurul nostru este energie. Și corpul nostru este energie. 

Emoțiile noastre sunt energie. Atunci când experimentăm emoții, în special negative și nu reușim să le procesăm corespunzător, acestea râmăn blocate, în corpul nostru și în câmpul energetic.

Ce sunt blocajele energetice?

Pe parcusul vieții, experimentăm tot felul de emoții, în funcție de situațiile prin care trecem. Uneori aceste emoții sunt greu de suportat. În timp, pentru a ne proteja, învațăm mecanisme de “gestionare” a emoțiilor, care, din păcate, de cele mai multe ori sunt doar moduri de a le ignora, a le ascunde de cei din jur și de a le uita. 

Însă, emoțiile neprocesate rămân blocate în corp, “captive”. 

Deși nu sunt vizibile cu ochiul liber, emoțiile captive au o energie foarte bine definită care ne afectează într-un mod cât se poate de real.

Eu ofer curățare energetică, folosind metoda Codul Emoțiilor. 

Ce presupune metoda Codul Emoțiilor?

 

Lucrul cu Codul Emoțiilor ajută la eliberarea emoțiilor nerezolvate captive și te poate ajuta să te simți mai liniștit, mai motivat, mai sigur pe tine. Odată lăsat jos bagajul, ești liber să mergi prin viață mai ușor, mai energic și cu încredere că poți înainta, către viața dorită, indiferent de circumstanțe. 

Codul Emoțiilor este o metodă dezvoltată de Dr Bradley Nelson pentru eliberarea emoțiilor captive din corpurile noastre, fizic și energetic, fără prea mult efort din partea ta. 

Recomand cartea Codul Emoțiilor, tuturor celor care simt că vor să înțeleagă mai concret despre ce este vorba și cum funcționează. De asemenea, poți participa la o ședință demonstrativă pentru a simți beneficiille imediat. 

Care este cauza? Ce te oprește să ajungi la viața pe care ți-o dorești?

Cel mai probabil, cauza sunt emoțiile captive, blocate în corp. 

Emoțiile neprocesate corespunzător rămân blocate în corp, ca o masă densă de energie, care influențează apoi toate aspectele vieții noastre. Ne pot face să pornim de la presupuneri greșite, să reacționăm exagerat la anumite comentarii sau comportamente ale celor din jur, să ne sabotăm relațiile sau parcursul profesional, fără măcar să ne dăm seama.

 

De ce se întâmplă acest lucru?

 

Emoțiile sunt parte din viața noastră și multe dintre ele nu primesc atenția cuvenită. Este normal oarecum să fie așa, deoarece nu toate emoțiile au ocazia să fie exprimate, acceptate și conștientizate. Contextul social în care ne aflăm în momentul apariției unei emoții nu permite întotdeauna acest lucru. 

Apoi, mesajele primite din exterior, în copilărie și nu numai, ajung să ne facă să credem că nu este acceptabil să simțim anumite lucruri sau cel puțin că nu este în regulă să exprimăm. Și, ușor ușor, nu numai că nu le mai exprimăm, dar nici nu le mai vedem sau simțim.

Așa ajung multe dintre emoțiile noastre captive, blocând astfel curgerea lină a energiei din corp. 

Metoda Codul Emoțiilor este una dintre cele mai ușoare tehnici de identificare și eliberare a energiilor blocate. Rezultatele se simt imediat, chiar în timpul unei sesiuni de eliberare sau în momentele de după. Schimbările, în domeniul sănătății, financiar, relational, se văd foarte repede.  

 

Beneficiile curățării energetice. Ce se întâmplă când începem să eliberăm emoțiile captive?

 

  • Te simți mai ușor, eliberat, de parcă ai lăsat din spate o mare greutate
  • Mintea îți este mai liniștită și parcă ai mai multe idei și soluții la toate situațiile din viața ta
  • Relațiile sunt mai armonioase
  • Situația financiară se îmbunătățește, indiferent ce înseamnă asta pentru tine (pentru unii oameni înseamnă venituri mai mari, pentru alții gestionare mai bună a finanțelor sau economii, pentru alții investiții sau schimbarea jobului)
  • Ai sentimentul că te regăsești pe tine, că știi ce vrei, ce abilități ai și care e cel mai bun mod de a le folosit pentru a trăi viața pe care o dorești.

Rezultatele sunt diferite la fiecare persoană și depind, desigur, de emoțiile pe care le eliberăm sau de tematica pe care o abordăm în cadrul sesiunii. 

În lucrul 1 la 1, în sesiuni private, pornesc întotdeauna de la ce îți dorești să obții sau să schimbi în viața ta. Identific specific, care sunt blocajele care te țin în loc și de acolo începem. 

Ce am observat însă, fără excepție, este că, indiferent de la ce pornim, în sesiuni de grup sau private, efectele pozitive se simt în toate ariile vieții tale

Se produc schimbări pozitive și pare că toate piesele vieții tale ajung la locul lor, iar tu trăiești o viață abundentă, plină de bucurie și experiențe autentice. 

Rolul curățării este de a aduce corpul la o stare de echilibru. Cand nu mai suntem asaltați de încărcăturile emoționale pe care le cărăm cu noi, putem să evoluăm mai ușor. 

Emoțiile noastre ne afectează gândurile, gândurile ne afectează acțiunile și acțiunile ne impactează firul narativ în care trăim. Astfel, ne creăm propria realitate, pornind de la emoțiile pe care le experimentăm, sau care sunt blocate, captive în corpul nostru.

 

De ce să lucrezi cu mine?

 

Pentru că și eu am fost în situația ta. 

Și eu am încercat diverse tehnici, cursuri de dezvoltare personală, am citit cărți și am fost într-o continuă căutare a soluțiilor pentru a evolua. Mi-am dorit evoluție financiară, abundența, relații frumoase, atât în viața personală cât și profesională. 

Am descoperit că suntem 10% materie și 90% energie. 

Am beneficiat de diverse terapii si practici energetice, și așa de tare m-a pasionat domeniul și faptul că am simțit beneficii, încât am hotărât să studiez, să particip la cursuri și să mă certific pentru a putea oferi și eu oamenilor ajutorul de care au nevoie. 

Metoda Codul Emoțiilor mi s-a părut cea mai simplă, cea mai intuitivă și cea mai rapidă tehnică de reechilibrare și de evoluție.

De-a lungul timpului am lucrat cu mii de persoane, în cadrul sesiunilor private sau a programelor și sesiunilor de grup, iar rezultatele mă bucură și mă uimesc de fiecare dată. 

 

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori