Povestea mea începe din copilărie, când având o situație financiară dificilă (fiind al cincilea copil la părinți), mi-am propus să fac tot ce îmi stă în putință să îmi croiesc un drum, dar și o familie cu cel puțin doi copii.
Așadar, în timpul liceului lucrăm part-time, iar imediat după BAC, mi-am creat o societate, înființând prima cafenea literară. A fost o experiență uimitoare, organizăm evenimente, lansări de carte, seri cu diferite tematici.

Iar la scurtă vreme, am întâlnit persoană ce avea să-mi devină sufletul pereche, antreprenor și el. Împreună, am hotărât să plecăm, să încercăm și altceva, mai ales datorită faptului că tânjeam să avem mai mult timp pentru noi, pentru familie, iar programul era mult prea încărcat.
Așadar, am ajuns în Belgia, unde după o perioadă de acomodare, în care am lucrat pentru altcineva, am reușit să ne deschidem o societate de construcții, cu care lucrăm și acum. Însă, activitatea care mi-a adus împlinirea sufletească à început o dată cu sosirea micuței Antonia, mezina noastră.

La nașterea ei, căutând cele mai deosebite cărți pentru copii, am descoperit editura Usborne, o lume magică, cum o numesc eu. Cărți care oferă posibilitatea să descoperi în joacă, să atingi diverse texturi și materiale, dezvoltând atenția, motricitatea, iar copiii pot face multe activități, pot picta, scrie, realiza experimente științifice sau bricolaj.

Am fost uimită să văd calitatea superioară a acestora, dar mai ales multitudinea de lucruri ce le putem face împreună, părinți și copii, astfel reușind să ne conectăm foarte ușor; cum pot atrage atenția celor mici prin culori calde, ilustrații atât de animate și sunete plăcute. Cum poți picta doar cu apă, cum poți scrie și șterge, cu cărțile speciale cu marker inclus,sau cum putem face experimente științifice cu fratele mai mare, având la dispoziție peste 2500 de titluri ,adecvate pe categorii de vârstă de la 0 la 18 ani.

M-am lăsat cuprinsă de această magie a cărților și am ajuns iată în acest moment, la 2 ani de la începerea acestei activități să fiu și mai încrezătoare, mai dornică să continui în această direcție. Cea mai mare răsplată este să văd cum fetele zilnic își aleg cărți din biblioteca lor și vin cu nerăbdare să citim împreună. Emilia abia așteaptă să vină de la școală fratele mai mare să citească amândoi despre univers, despre corpul uman.Sunt tare curioasă să văd care va fi următorul subiect care o va pasiona.
Evoluția și dezvoltarea personală, organizarea, gestionarea timpului, sunt avantaje extrem de importante pe care le-am obținut și le cultiv în continuare, datorită acestei minunate pasiuni!

Iar magia evenimentelor îmi dă o energie de nedescris! Să fiu înconjurată de suflete atât de dornice să descopere fiecare titlu, de copii atât de entuziasmați e uimitor!

Așadar, vă aștept cu mare drag și pe voi în minunată familie a cărților fantastice, unde vă pot ajută să alegem împreună pentru cel mic darul perfect,sau de ce nu, să va sfătuiesc cum să desfășurați și voi această activitate,care va poate asigura un venit din confortul casei, dar mai ales împlinirea sufletească!

Sunt extrem de recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce am primit, pentru o familie minunată, iată că au mai rămas doar câteva săptămâni și voi naște a 3-a fetiță, am fost binecuvântati cu 5 copii (doi din prima căsătorie a soțului) 🥰 , sunt mamă antreprenor, având alături de soț trei activități, construcții, comerț auto și minunată librărie magică! ❤️ Toate pornind de la un vis, la care am sperat și lucrat permanent ✨
Vă îmbrățișez cu drag!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.