Te ajut sa vezi potențialul tău estetic și să-l folosești ca pe un instrument eficient de comunicare. Să devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le înțelegi și să le folosești pentru dezvoltarea ta personala.
Prin blogul www.gabiurda.ro și comunitatea Gabi Urda de pe Facebook, workshop-urile lunare de stil personal și profesional, ședințele individuale de consultanță am devenit un terapeut vestimentar pentru sute de femei pe care le-am ajutat să-și gestioneze rațional, echilibrat, armonios relația cu imaginea proprie și modul în care ea le slujește în lume.
Q Cui îi e frică de un consultant de imagine?

Când voi avea suficienți bani, suficient de puține kilograme, suficient de curățenie, suficient timp, suficientă disponibilitate… Aveți dreptate! În alt fel am spune: “Mă simt în stare să-mi acord timp, energie, efort pentru a mă valoriza, a mă dezvolta, a-mi depăși niste limite mentale, comportamentale?”…

Daca răspunsul este “DA”, nimic nu îți vă sta în drum pentru a te (re)descoperi. Vei găsi o cale să transformi dorința în realitate. Uneori aceasta dorință este împlinită printr-o ședință sau mai multe de consultanță de imagine. Întâmplător cu mine.

Însă, până la a ne desparți cu îmbrățișări, pupături, căci așa se aude că se sfârșesc ședințele de consiliere vestimentară (întâmplător, cu mine) multe frici ne despart.

Mi-am propus să adun aceste temeri, să le enumăr, să le materializez în cuvinte scrise pentru a le da corporalitate, pentru a le umple cu mortarul încrederii și curiozității și a clădi poduri între noi. Acest transfer de energie, aceasta metamorfoză vine de la ambele capete ale podului: și eu am temerile mele, care de multe ori se rezolva în interacțiunea noastră.
Continuarea aici: https://www.gabiurda.ro/cui-îi-e-frica-de-un-consultant-de-imagine-întâmplător-de-mine/

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori