Noi credem că spiritul creativ este forța vitală a dezvoltării unui copil, a adultului și a comunității din care facem cu toții parte.

Pentru ca fiecare persoană să își atingă maximul potențial, în propriul ritm, avem nevoie de un mediu sigur în care  suntem susținuți să fim noi înșine. De o familie și o comunitate creativă, conectată și activă.

Prin Fit in Cluj, ne asumăm în fiecare zi, să protejăm și să îndrumăm spiritul creativ, din inima copiilor și a famililor, în mijlocul comunității.

Povestea noastră

Acest concept a luat naștere din dorința de a ajuta părinții să își îndrume copiii ce sunt atrași de muzică, artă sau sah, să își dezvolte creativitatea și mintea strategică, într-o forță interioară ce le oferă încredere și echilibru.

Începutul

Fit în Cluj a pornit de la cursurile de bază cu fondatoarea noastră: Teodora Bozeșan (pian și violoncel). Datorită cererii bogate, am putut să îmbogățim oferta educativă cu ateliere și cursuri de muzică, voce, instrument 1:1 (pian, chitară, vioară, violoncel), artă, lucru manual și inclusiv șah.

Suntem o echipă profesionistă, dedicată fiecărui spirit creativ ce ne trece pragul, și suntem fiecare în parte, specialiști care iubim și activăm în domeniul pe care îl predăm.

Încredere nestăvilită. Minte armonioasă. Inimă deschisă.

Misiunea noastră este să ghidăm copiii și adulții să își dezvolte propria creativitate, astfel încât aceasta să devină o forță interioară ce dăruiește încredere nestăvilită, o minte armonioasă și o inimă deschisă pentru a face bine în propria comunitate.

 

 

Îmbrățișând propriile pasiuni creative, fiecare persoană își îmbogățește viața și își dezvoltă inteligența emoțională, absolut esențială în lumea noastră modernă.

Prin Fit în Cluj, acum puteți descoperiți potențialul creativ al copiilor dumneavoastră și să îi susțineți cu blândețe, prin exemplul personal, să devină cea mai bună variantă a lor.

Împreună.

Cu drag,

echipa Fit in Cluj

Q Cine sunteti ?

Fit in Cluj este un centru creativ educational atat pentru adulti cat si pentru copii.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori