Mind Generation este un centru de matematică și informatică deschis acum 2 ani în Cluj Napoca, care până acum a reușit să strângă în jurul sau peste 500 de copii, foști sau actuali elevi, între 5 și 18 ani.

Cu cele două componente – matematica și informatica, cursurile acoperă o plajă largă de nevoi ale copiilor și adolescenților, începând din clasele mici, până la liceu.

Într-o atmosfera prietenoasă și plăcuta, cu atenție pentru fiecare copil, cu focus pe calitate, ședințele de matematică se desfășoară atât în grup cât și individual, și adresează nevoi de bază: înțelegerea noțiunilor principale, exersarea lor, mergând apoi spre aprofundare și performanță, astfel încât copiii să fie bine pregătiți pentru toate etapele și examenele pe care le au în față, fară să aibă lacune și dificultăți.

În ceea ce privește cursurile de informatică, acestea sunt un adevărat deliciu pentru copii, începând din clasa a 2-a învață programare și algoritmi sub formă de joaca, construiesc propriile animații și jocuri, desene geometrice, spectaculoase și pline de fantezie.

Marile avantaje ale cursurilor de informatică sunt: în primul rând deschid o ușă spre o lume fascinantă și le fac cunoștință copiilor cu programarea de mici, pentru a putea ulterior alege un drum sau altul spre liceu sau spre facultate. În al doilea rând, sunt abordate și înțelese într-un mod natural și plăcut foarte multe noțiuni din matematică!

În timpul vacanței de vară, în cadrul Școlii de Vară de Matematică și Informatică, oferta de tabere și cursuri este foarte diversă: cursuri de matematică orice clasa, cursuri de informatică și programare Scratch, Mobile App Inventor, C++, Web Design, Java Script și tabere urbane pe profil matematică distractivă – jocuri logice – robotică – programare.

Cursurile noastre se adresează în principal copiilor și adolescenților din clasele I – XII, dar există și variante pentru pre-școlari (robotică) și cursuri pentru studenți.

Participând la cursurile și meditațiile de matematică și informatică organizate în cadrul centrului nostru, copiii au ocazia să cunoască și să înțeleagă o altă perspectivă a matematicii și să facă primii pași pe drumul instruirii în domeniul informaticii.
Punem accent pe construirea unor cunoștințe solide și corecte, într-un mediu prietenos care să ajute la dezvoltarea încrederii în ei. Ne propunem ca la aceste cursuri să își găsească locul și să se simtă bine orice copil, indiferent de greutățile pe care le întâmpina la școală.
Pe parcursul orelor de informatică vor face cunoștință cu algoritmii, îi vor exemplifica prin aplicații de animație, jocuri sau desene geometrice de la cele mai simple la cele mai spectaculoase, vor înțelege ce este un program și vor realiza programe, vor învăța să gândească structurat, vor dezbate modalități de abordare, vor identifica erori și modalități de corectare a lor.
Matematica și informatica îi vor învăța deopotrivă să gândească atât sintetic cât și analitic, competențe atât de necesare în orice domeniu.
Pe cei mici, cursurile de informatică pregătesc următoarele etape de programare, cele care se vor aprofunda în liceu, și construiesc fundamente solide pe care să se clădească mai departe cunoștinte aprofundate în programare.
Pentru cei mai mari, cursurile de informatică vor fi un plus în pregătirea lor atât practică dar și teoretică, în înțelegerea programării, a celor mai noi abordări în informatică, a spiritului de echipă, precum și a disciplinelor conexe programării propriu-zise: analiza cerințelor, design-ul aplicației, testarea aplicațiilor.

Iar pentru cei mai mici prieteni ai noștri, începând de la 5 ani până la 12 ani, avem cei mai simpatici roboței, cu ajutorul cărora realizăm proiecte deosebit de atractive care îi învață de mici pașii unui algoritm și noțiuni de bază din programare.

Le deschidem astfel copiilor o ușă spre o lume magică, interesantă, plina de provocări dar și de satisfacții !

Educație pentru viitor – cu baze solide, creativitate și imaginație, încurajare și suport – și copiii prind aripi!

Q Ce fel de cursuri oferim, pentru ce vârstă ?

Cursuri de matematică și informatică, de la clasa I până în clasa a XII-a.
Cursuri de robotică pentru 5-12 ani.

Q Exista variante online, sau cu prezență fizică ?

Avem ambele variante.
Cursurile online sunt cursuri interactive susținute cu ajutorul platformei Zoom și a tabletelor grafice astfel încât participanții văd tot ce scrie profesorul pe whiteboard, exact că pe tablă.
Cursurile cu prezență fizică se desfășoară la sediul nostru din Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.31, locație special amenajată cu table, televizor mare pe care se afișează materiale ajutătoare sau se explică în timpul orelor de informatică, birouri, calculatoare, tablete.

Q Cum sunt organizate grupele, cu câți participanți ?

Grupele sunt mici, de 2-6 participanții, grupați pe vârste și nivele. Punem mult accent pe o comunicare buna, pe atmosfera prietenoasă, propice învățării, pe implicare și seriozitate, iar rezultatele cursurilor sunt foarte bune, uneori evoluția copiilor este absolut spectaculoasă.

Q Elevii înscriși mai beneficiază de alte avantaje?

Elevii înscriși la cursuri beneficiază de multe avantaje: ședințe gratuite în plus pentru pregătire examene, simulări gratuite, reduceri semnificative la activități și oportunități peste vacanță.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni08:00 AM - 08:00 PM
  • Marți08:00 AM - 08:00 PM
  • Miercuri08:00 AM - 08:00 PM
  • Joi08:00 AM - 08:00 PM
  • Vineri08:00 AM - 08:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori