Acum mai bine de 15 ani eram consilier juridic la stat și era ok 🙂

Apoi m-am căsătorit și imediat au venit și copiii, așa unul după altul, astfel că 4 ani am stat acasă cu ei și am început cel mai frumos și provocator job – cel de mamă!

Căutând mâncare sănătoasă pentru familie, lucrurile s-au legat, cumva, firesc și am găsit producători de încredere și produse minunate.

Am renunțat la serviciul sigur de la stat și a început povestea mea de dragoste cu site-ul meu. A fost o mare provocare, însă fac totul cu mult drag, pun mult suflet, iar cea mai mare împlinire a mea este atunci când oamenii îmi spun că produsele noastre le-au adus folos și bucurie.

Nu am făcut niciodată un marketing agresiv – de aceea poate nu ați auzit de noi 🙂 – singura promovare fiind făcută chiar de clienții noștri care le spuneau și prietenilor despre calitatea acestor produse.

Din locuri care sunt departe de poluare, unde nu s-au folosit niciodată pesticide, de la mănăstirile din Sf. Munte Athos, aducem miere naturală de pin, castane, susura și ulei de măsline extravirgin manufacturate cu migală și binecuvântare.

Din Thassos, aducem direct măsline naturale, nu vopsite, și uleiul de măsline extravirgin Sotirelis, un ulei de înaltă calitate, apreciat deja de mulți români.

Sunt produse foarte sănătoase care nu sunt doar alimente, ci și medicamente, calitatea înalta a acestora constituind principalul criteriu după care sunt selectate.

Pe site, puteți găsi și cosmetice, detergenți bio, lumânări din ceară naturală, produse mănăstirești.

De asemenea, nu uităm de hrana spirituală și listăm periodic cărți pentru suflet.

Toate antreprenoarele cunosc teama și emoția unui nou început, obstacolele pe care trebuie să le depășească, ezitările, bucuria oferită de cei care au fost mulțumiți și care au apreciat munca și darul tău.

Și, mai presus de toate, cred că este credință că faci un lucru bun și că merită să mergi mai departe, împărtășind lucruri frumoase.

Q Care este termenul de valbilitate al produselor?

(Pentru ca unul dintre cele mai vândute produse este uleiul de măsline la 5l)
Termenele de valabilitate sunt întotdeauna foarte bune, nu facem stocuri mari, preferând sa aducem mereu produse proaspete.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 06:00 PM
  • Marți09:00 AM - 06:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 06:00 PM
  • Joi09:00 AM - 06:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 06:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori