Yoga Hugger s-a născut din dorința de a face practica yoga, nutriția și alte tipuri de terapii alternative ușor de înțeles, de practicat, de inclus în viața de zi cu zi și totul cu un efort cât mai mic.

Yoga Hugger este o platformă holistică dedicată wellness-ului, care încurajează îmbrățișarea practicii yoga, nu doar ca o formă de exercițiu fizic, ci ca un mod de viață care promovează sănătatea și echilibrul, evoluția personală și transformarea continuă, conectarea cu prezentul și cu sinele propriu, precum și cu alte suflete frumoase din comunitate.

În cardul platformei Yoga Hugger ai acces la clase de yoga live, la clase de yoga înregistrate, la programe de yoga și nutriție, la provocări și informații utile pentru dezvoltarea ta personală.

Marina este fondatoarea platformei Yoga Hugger, profesor de yoga acreditat, cu o experiență vastă în predarea și practicarea yoga, care urmărește să ofere beneficii fizice, mentale și spirituale. De asemenea, este și tehnician nutriționist și coach în nutriție, Yoga Master Trainer în cadrul școlii Fitness Scandinavia, gong master și practician Reiki.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori