Lucrez individual și cu echipe care țintesc performanța și împlinirea personală. De mai bine de 12 ani dezvolt echipe național și internațional, formez oameni și am învățat un lucru esențial: treaba liderului nu este să-și motiveze echipa ci să învețe să se motiveze pe sine ca mai apoi să-și poată ajuta oamenii să-și găsească adevărata motivație.

Sunt pasionată de lidership, mindset și cunoaștere de sine. Misiunea mea este să-i ajut pe lideri și antreprenori șă-și găsească motivația, să scape de procrastinare și să acționeze cu perseverență astfel încât să atingă performanța. Fac asta prin sesiuni de coaching, training și mentorare, prin workshopuri pe diferite subiecte (comunicare, leadership cu toate provocările ce țin de cunoașterea și dezvoltarea oamenilor, productivitate, mentalitate, vorbit în public, etc).

Iubesc oamenii și nu cred că exista o ocupație mai nobilă decât să ajuți un om să reușească. Pornesc de la ideea că doar în acțiune descoperi cu adevărat cine ești.

Cred cu tărie faptul că baza unei vieți împlinite este reprezentată de cunoașterea de sine iar imaginea de sine este pragul limitativ sau rampa de lansare către performanță.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 07:00 PM
  • Marți10:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 07:00 PM
  • Joi10:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori