Buna! Sunt Ionela și sunt prietena ta! Sunt antreprenoare, sunt o persoană la fel ca tine – cu dorințe și așteptări de la viață.

Am o frumoasă experiență profesională de peste 17 ani, în prima faza ca auditor & specialist anticorupție în mediul corporațiilor internaționale, apoi cu o transformare la 180 grade în zona dezvoltării personale, în calitate de Success Mindset Coach & Speaker al excelenței în gândire și calitatea a vieții.

Ajut liderii și antreprenorii să își construiască viața în jurul pasiunii lor și a rezultatelor dorite, luând în considerare unicitatea fiecărei persoane.

Cum fac asta? Utilizând “unealta” mea favorită: serviciile mele de coaching & mentorare, prin intermediul cărora ofer vizibilitate asupra obiectivelor finale dar și asupra acțiunilor care conduc către acestea.

De asemenea, în calitate de speaker în domeniul dezvoltării personale, am onoarea să vorbesc pentru angajații companiilor internaționale (ex: ORACLE, Microsoft). Le vorbesc despre cum să atingă rezultatele dorite în viața lor, cum să setezi mentalitatea personală a succesului și cum să îți transformi sabotorii mentali în parteneri către rezultatele dorite.

Cel mai important de reținut consider a fi acest lucru – iubesc pur și simplu să sădesc transformare în bine și mai mult în fiecare persoană cu care interacționez .

Te invit în grupul meu de facebook – Excellence Today!, unde să intri în directă legătură cu modalitatea prin care să obții acel MAI MULT al tău, personal! Pentru că este posibil și pentru tine, oricât de imposibil îți pare astăzi!

Mesajul meu pentru tine:

Dezvoltă-ți gândirea și succesul te va urma!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori