Sunt oameni cărora le place să petreacă timp în librării, în căutarea unei cărți demne de citit. Noi suntem unii dintre aceștia! Sunt însă și oameni pentru care timpul liber este limitat și care preferă să îl petreacă cu familia, sau pur și simplu relaxându-se.

Pentru acești oameni am creat BooxBox. Dacă te pasionează lectura, iar relaxarea ta include din când în când o carte bună, atunci BooxBox este pentru tine!

Cărțile lunii (ficțiune sau non-ficțiune) sunt selectate atent dintre cele mai noi apariții. Tu alegi tipul de abonament și preferința cărții, noi le asezonăm cu alte obiecte și câte o surpriză, le împachetăm frumos și ți le livrăm la ușă. Am pregătit mai multe tipuri de pachete, așa că sigur vei găsi abonamentul potrivit ție.

Q Ce este BooxBox?

BooxBox este un serviciu de abonament la cărți

Q Cum funcționează BooxBox?

Selectezi tipul de pachet, genul cărții (ficțiune sau non-ficțiune), numărul de luni și plasezi comanda. Comenzile plasate până pe 25 ale lunii curente se livrează începând cu prima săptămână a lunii viitoare, până la finalizarea subscripției.

Q Cum știu ce primesc?

În funcție de tipul pachetului ales de tine, vei primi mereu o carte și ceva extra. De obicei postăm sugestii pe social media sau spunem ce vor conține pachetele de luna viitoare, fără a dezvălui cărțile. Cărțile sunt prezentate după ce am expediat toate pachetele către abonați. Ai și opțiunea să comanzi un pachet dintr-o lună anterioară, caz în care vei știi care este cartea.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori