SC DOMNICA AGROFERM PFG SRL deține un atelier meșteșugăresc de producție săpun natural realizat prin metoda tradiţională la rece care păstrează proprietăţile active ale plantelor, uleiurilor vegetale, uleiurilor esenţiale folosite, este manufacturat şi ambalat manual şi este 100% pur şi natural. În acest moment suntem în procesul de certificare (notificare) a produselor noastre și deja avem produse în stoc care vor fi bune de comercializat în 3-4 săptămâni.
Fabricam manual săpun natural solid, 10 rețete diferite, săpun 100% pur și natural. Săpunurile conțin uleiuri vegetale și sunt făcute prin metoda la rece, adică uleiurile și unturile sunt doar încălzite pentru a se putea topi, și nu fierte, astfel încât păstrează în compoziție toate ingredientele hidratante, glicerina și uleiurile esențiale, care ajută pielea din interior, toate proprietățile benefice.

În produsul final, în urma procesului de saponificare și după perioada de uscare de câteva săptămâni, obținem un săpun extrem de blând și eficient care conține glicerină.

Aceasta are abilitatea de a atrage umiditatea din atmosferă în piele, hidratând-o și împiedicând uscarea ei.

Ele nu conțin substanțe chimice de tipul conservanților sau cele utilizate pentru a conferi culoare, parfum și longevitate. Toate produsele sunt pure și naturale 100%, fără substanțe chimice nocive, fără aditivi chimici, fără coloranţi artificiali, arome și parfumanti artificiali, sintetice, fără conservanţi, fără parabeni, fără agenţi chimic de spumare, fără detergenţi chimici, fără derivate petrochimice, fară derivați petrolieri, fără surfactanţi, fără alcool, fără SLS sau alte substanțe nenaturale.

Datorită ingredientelor sale 100% pure și naturale, săpunul este lipsit de efecte nocive. Săpunul curăță în profunzime epiderma de impurități și sebum. În plus, pe lângă o curățare minuțioasă, acesta oferă și o îngrijire delicată, dar eficientă pielii. Sinergia unturilor, uleiurilor naturale, uleiurilor esențiale și a celorlalte ingrediente acţionează într-un mod complex asupra pielii, conferindu-i hidratare, reglarea secreţiei de sebuum, tonus, netezire şi catifelare.

Toate săpunurile noastre sunt certificate EU. Pe viitor dorim să extindem gama și să oferim și o plajă variată de cosmetice.

Culorile săpunurilor sunt culori naturale, se datorează în exclusivitate ingredientelor folosite: infuzii de plante, diferite uleiuri, unturi, argile sau sucuri de legume. Datorită ingredientelor naturale culoarea săpunului poate varia în timp și chiar de la o șarjă la alta.

Greutatea săpunului poate varia datorită procesului de tăiere care este manual și datorită maturării (prin maturare se elimină apa și astfel săpunul devine mai ușor). Cu cât un săpun este mai maturat, cu atât se consumă mai greu.

Mireasma naturală, pura, răcoritoare, proaspătă, revigorantă, nobilă, suavă, elegante se datorează în exclusivitate uleiurilor esenţiale naturale folosite, este obținuta exclusiv din combinații de uleiuri esențiale, plus uleiurile și unturile folosite și alte ingrediente utilizate, fiecare ingredient își lasă o amprenta asupra săpunului.

Ingredientele utilizate sunt unturi şi uleiuri presate la rece, nerafinate și rafinate, atent selecţionate pentru a păstra intacte principiile active. Sinergia uleiurilor esenţiale combinate în proporţii echilibrate pentru a emana un parfum suav, delicat şi catifelat. Săpunurile Domnica sunt proaspete, tonice, produse manual din ingrediente naturale, netestate pe animale, tolerate excelent de piele.

Acestea au la bază surse vegetale valoroase, precum:
• uleiurile și unturile vegetale saponificate de bază folosite sunt: ulei de măsline virgin și extravirgin, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de sâmburi de struguri, ulei de rapiță, ulei de ricin, unt de shea, unt de
cacao, ulei de orez, ulei de migdale dulci, vitamina E.
• acestea sunt îmbogățite, în funcție de rețetă, cu: argilă, uleiuri esențiale, ulei de galbenele, ulei de avocado, ulei de argan, ulei de macadamia, ulei de germeni de grâu, ulei de cânepă.
• de asemenea rețetele sunt îmbogățite cu uleiuri esențiale naturale: de lavanda, de rozmarin, de bergamot, patchouli, menta, tea tree, portocale, lemn de trandafir, lemongrass, cuișoare, scorțișoară
• Alte ingrediente: argilă, sare, lapte de capră, cafea, scorțișoară, suc proaspăt de castraveți, suc proaspăt de morcov, infuzie de mușețel, infuzie de galbenele.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori