Numele meu este Cristina Lotru.

Sunt dintotdeauna o colecţionară de vise, experienţe, cărţi şi trăiri. Sunt pasionată de scris, psihologie, dezvoltare personală şi spiritualitate. În prezent, sunt Life Coach, Corporate Coach – specializare Coaching sistemic), autoarea unui ebook despre feminitate şi creatoarea blogului şi comunităţii V.I.S. (Vindecare, Inspiraţie, Schimbare).

Mi-am începutul drumul în dezvoltare personală în urmă cu 8 ani şi de atunci călătoria către mine însămi tot continuă. Aşa am descoperit arta întrebărilor prin Coaching, iar asta mi-a deschis ochii să văd atât în mine însămi, cât şi în ceilalţi, cum potenţialul uman poate fi redescoperit atunci când renunţăm la credinţele care ne îngrădesc.

Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale şi spirituale, am adunat instrumente si cunoştinţe din psihologie, NLP, Analiză Tranzacţională, Coaching sistemic, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching şi consiliere, dezvoltare personală, precum şi mindfulness şi spiritualitate.

Intenţia mea principală este ca atunci când citeşti aceste rânduri despre un subiect care te frământă sau te interesează este să plantez o întrebare potrivită sau o sămânţă de speranţă că există cel puţin o altă variantă la povestea pe care o trăieşti, că există cel puţin o nouă perspectivă asupra vieţii, că există alte posibilităţi şi soluţii pe care nu le-ai încercat încă, şi multe visuri pe care ai uitat să le manifeşti în lume.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori