Noi suntem Sofi, Cris si Silviu, suntem o familie de corporatiști (cu excepția Sofiei care va alege mai târziu ce cale o să urmeze), ne plac călătoriile cu rucsacul în spate, ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă natura și ne place să fim înconjurați de prieteni și de oameni frumoși.

În 2018 viața noastră s-a schimbat, iar momentul a fost ales de Sofia care ne-a ales sa îi fim părinti. Din acel moment schimbarea a venit natural.

Credem cu tărie că o alimentație sănătoasă nu are efect doar asupra stării de sănătate, ci și asupra aspectului fizic, a energiei și a randamentului pe care îl avem în tot ceea ce facem.

Noi ne mândrim cu produsele noastre pentru că în spatele a tot ceea ce vezi aici este munca noastră de aproape 2 ani, de a cauta cele mai bune și sănătoase produse pentru familia noastră. Alegem ca ceea ce introducem în corp să fie hrana cât mai naturală, să avem grijă de noi ți de sănătatea noastră.

Noi vedem www.raftulnaturii.ro precum casa nostră, în care avem produsele pe care le folosim și de care avem nevoie. Nu avem mii de produse, ci am ales sa avem mai puține produse, dar de calitate.

Produsele noastre sunt naturale, ECO, vegetale, fără zahăr, fără aditivi și conțin ingrediente simple.
Am ales sa împărtășim cunoștințele noastre pentru a aduce o schimbare și în viata ta. Alimentele și super-alimentele pe care le găsești la noi, te vor cuceri, asa cum au făcut-o și cu noi.

Pentru a te bucura de o viață sănătoasă pe termen lung este foarte importantă alimentația și echilibru în tot ce faci. Niciunul din produsele noastre, oricât de sănătos este, oricât de multe beneficii ar avea și oricât de mult ți-ar plăcea, nu trebuie consumat în fiecare zi și la fiecare masa. O hrană diversificată, gândire pozitivă și mișcare în fiecare zi, sunt premisele unei vieți lungi și frumoase.

Să avem grijă de noi și să ne bucurăm de tot ce ne oferă natura!

1 Recenzie pentru Raftul Naturii

Cristina Bratu

1 Recenzii

Un loc deosebit! Felicitari!

5.0/ 5

Cristina este un om frumos si deosebit, cald si muncitor. Inca ma intreb cum reuseste sa gateasca zilnic (sanatos), in conditiile in care detine un job solicitant (a promovat recent, felicitari) , este mama si sotie si lucreza si pentru marea ei pasiune, Raftul Naturii. A! Si sa nu mai zic ca anul trecut am avut placea sa o vad pentru prima data jucand intr-o piesa de teatru. Prima data pentru mine, nu si pentru ea! As zice ca indeplineste criteriile necesare obtinerii titlului de Wonder Woman, sau The WW Entrepreneur. Exista o vorba cum ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, nu exista nimic care sa iti stea in cale! Asa este Cristina! Un om care traieste cu drag si lucreaza cu pasiune, un om care ma motiveaza. Iar Raftul este locul la care revin de fiecare data, locul in care gasesc absolut tot ce am nevoie pentru bucataria mea, pentru casa si familia mea; produse curate, toate intr-un singur loc si de incredere! Cu multumiri 🤗

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori