Târgurile Antreprenoare.ro sunt organizat de Touch Tech, administratorul platformei antreprenoare.ro în perioadele stabilite pentru fiecare târg în parte și anunțate pe site și platformele de social media.

Locul de desfășurare a Târgurilor Antreprenoare.ro

Târgurile se organizează online, pe platforma antreprenoare.ro la secțiunea dedicată secțiunea dedicată.

Accesul vizitatorilor la târg și modalitatea de achiziție

Accesul vizitatorilor la Târgurile Antreprenoare este gratuit și se realizează prin accesarea secțiunii dedicate. Un vizitator poate achiziționa oricâte produse sau servicii dorește, achiziționarea realizându-se de pe linkul de comandă al fiecărui produs. Condițiile de achiziționare, plată, retur, garanție se găsesc pe site-ul fiecărui expozant și organizatorii târgului nu intervin în procesul de achiziție. Contactați expozantul pentru orice probleme întâmpinate.

Accesul expozanților și afișarea produselor și serviciilor în Târgurile online Antreprenoare.ro

Înscrierea la fiecare Târg se face prin achiziționarea unui pachet de participare, fiecare permițând publicarea unui anumit număr de produse sau servicii la târg.

***Pachetele Gold și Platinum se pot achiziționa multiplu.

De exemplu: dacă pachetul Gold permite publicarea a 5 produse, dar se dorește promovarea a 7 produse cu pachetul Gold, se achiziționează primul pachet de servicii, se publică cele 5 produse sau servicii, apoi se achiziționează încă un pachet și se adaugă următoarele 5 produse sau servicii participante la Târg.

După achiziționarea oricărui pachet, utilizatorul autentificat în site, poate adăuga numărul de produse sau servicii achiziționate. Acestea vor trebui aprobate de un administrator.

Taxa de înscriere nu se returnează sub nici un motiv. O plată finalizată presupune participarea la Târg cu numărul de produse selectat.

Perioada de înscriere la Târgurile Antreprenoare

Participanții la Târg pot să achiziționeze pachete de promovare pe toată durata târgului, fără restricții la numărul de produse adăugate.

Ce produse și servicii se pot promova la Târgurile Antreprenoare

Târgurile Antreprenoare.ro sunt deschise tuturor participantelor care pot oferi produse și servicii ce pot fi oferite cadou.

Dacă o categorie de produse sau servicii nu este prezentă la Târgul în derulare, expozantul poate cere adăugarea categoriei respective printr-un email la contact@antreprenoare.ro. Procesul de adăugare nu trebuie întrerupt dacă categoria respectivă nu este prezentă în Târg. Administratorul va adăuga categoria în cel mai scurt timp și va muta produsul sau serviciul în categoria menționată în email, la acceptarea produsului în secțiunea de târg.

Acești termeni și condiții vin în completarea Termenilor și Condițiilor de utilizare a platformei antreprenoare.ro.