La Zoe Creative Textiles, misiunea noastră este să aducem împreună pasiunea pentru arte textile și moda sustenabilă. Cu o diplomă în Arte Textile și o pasiune înflăcărată pentru această industrie, ne-am dedicat atelierul pentru a crea haine de calitate, durabile și frumoase.

Lucrăm cu materiale naturale, precum bumbacul, lâna și mătasea, precum și cu tesaturi autohtone, pentru a promova tradiția și calitatea locală. Fiecare piesă este realizată cu grijă și atenție la detalii, aducând împreună designul creativ și metodele tradiționale.

Ne inspirăm din natură și din frumusețea simplă a materialelor noastre pentru a crea haine care îmbrățișează feminitatea și eleganța, fără a compromite confortul sau durabilitatea. În fiecare pas al procesului nostru, ne străduim să aducem un impact pozitiv în lumea modei, promovând practici sustenabile și respect pentru mediul înconjurător.

Cu fiecare piesă creată, încercăm să transmitem o poveste despre frumusețea naturală și despre angajamentul nostru pentru calitate și durabilitate. Suntem mândri să oferim o colecție de haine care nu numai că arată bine, dar și se simt bine, atât pentru tine, cât și pentru mediul nostru înconjurător.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori