Povestea mea cu arta decorativă a început acum mai bine de 15 ani, am învățat tehnicile și posibilitățile infinite de combinare a nodurilor la Palatul copiilor din orașul meu natal, Buzău, unde ne înscriam mereu la cursuri noi la începutul anului. Nimeni nu vedea potențialul în asta, toți ziceau că e o pierdere de vreme și că nu mă ajută la nimic să știu să împletesc niște sfoară de cânepă pe vremea aceea. Dar ușor ușor am avut și primele comenzi chiar înainte de primul an de liceu. Pentru că se găseau foarte greu atunci chiar și sforile de cânepă de calitate, o vreme nu am mai împletit. Însă mereu aveam pe undeva un băț superb sau niște sfoară pe care o pot înnoda oricând și oriunde. Lucrările mele au ajuns și peste mări și țări, iar eu sunt mereu încântată să le văd plecând la noile lor case.

Am reînceput să fac împletituri sau macrameuri de când am dat peste ele pe Instagram și am aflat cine produce minunatele fire. Așa mi-am dat seama cât de multe lucruri se pot face acum din împletituri. Iar acum fac de la decorațiuni de Crăciun la genți, corturi sau backdrops pentru ceremoniile civile de la nunți, sau chiar photocorners.

Că orice mamă, prioritatea e copilul, cu siguranță, iar toți în jurul meu au început să îmi spună că nu concep cum de aș mai avea timp și de asta, sau că o să mi neglijez copilul, sau că maternitatea o să mă mai potolească. Orice o fi însemnând și asta. Însă eu știu că îmi place extrem de mult ceea ce fac, și mai știu și cât înseamnă pentru mine. Pentru mine e relaxare și terapie să împletesc aceste minunății, satisfacția mea cea mai mare este să intru într-o încăpere și să văd ceva făcut de mine. Aproape toți cunoscuții mei au ceva făcut de mâinile mele iar asta e cea mai mare bucurie pe care o am.

După ce adoarme copilul, încep și eu să lucrez, de aceea și startul a fost mai anevoios pentru mine, parcă nu prindeam nicicând în timpul zilei puțin timp să fac niste poze sau clipuri sau să reușesc să mă promovez mai bine. Dar cu timpul am asimilat și am învățat în fiecare zi ce am de făcut și cum să mi le programez, plus că și bebe a mai crescut și parcă e altfel. Însă atelierul meu rămâne în continuare camera libera unde nu doarme copilul, sau holul sau masa din bucătărie, că orice business aflat la început de drum.

@waceera macrame este despre mine, despre tine, despre ce facem să ne înfrumusețam cât mai mult viața!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori