Sunt Denisa, consultant și strateg de marketing neconvențional, și vă pot ajuta cu servicii de consultanță de marketing 1:1, inclusiv planuri de comunicare, strategie de marketing, concepte creative și activări pentru mărcile, evenimentele și lansările de produse.

Pot fi consultantul dvs. de marketing cu o abordare unică sau un spiriduș al strategiei dvs. de marketing care transformă informații importante în campanii de marketing pe care oamenii și le vor aminti. Poate aveți nevoie de o idee de marketing neconvențională pentru următoarea lansare de produs, o campanie virală pentru marele dvs. eveniment VIP sau chiar putem presăra niște praf magic de marketing experiențial pentru următorul dvs. magazin pop-up.

Consultanța creativă este utilă pentru antreprenorii care vor să încerce o abordare centrată pe client și neconvențională a campaniilor lor de marketing, pentru brandurile care vor să descopere o propunere creativă ieșită din comun pentru următoarea lor activare și pentru colegii de marketing care uneori au nevoie de ochi și idei noi pentru canalele lor de comunicare.

Prețul este stabilit în funcție de complexitatea briefului și a conceptului creativ și variază între 1000 și 5000 de euro.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori