Numele meu este Oana-Adriana Tesoi. Sunt mama, soție și antreprenor.
De ceva timp, am început să gândesc și sa aplic, o noua perspectivă asupra organizării, în special în viata de zi cu zi, sau cu copiii:

🎁Am creat și lansat în decembrie 2020, propriul site https://www.bestchefthermomix.ro/
unde va invit, cu drag, să descoperiți detalii și rețete cu și despre Thermomix și gătitul automatizat, ghidat pas cu pas.

🎁Testimoniale: Am creat și susținut, primele interviuri (testimoniale) cu clienții mei, sau utilizatori de Thermomix, astfel încât toate persoanele interesate care rezonează cu confortul în bucătărie, să poată vedea live, cum procedează și alți clienți și ce opinii au.

🎁Grup bilingv de rețete ”BestChefThermomix.ro” (grup public bilingv): am creat primul și singurul grup de rețete, în limba romana și engleza:
https://www.facebook.com/groups/347701746536358/?ref=share

🎁Ateliere spontane: am creat ateliere spontane, de gătit în familie, sau gătit cu prietenii, astfel încât clienții, să poată rezona și cu ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi, nu doar să privească, filmări regizate. Și aceste activități cu copiii sunt și distractive și atrag și către zona de gătit și mâncat sănătos, prin puterea exemplului (pentru copii).

🎁Clienții mei: sunt dintr-o paletă variată de domenii: nutriționiști, medici, antreprenori, It-ști, economiști, ingineri, bancheri, foarte multe mămici sau familii cu copii, chiar și studenți, pensionari, familii monoparentale sau chiar burlaci și burlăcite 🥰. Cu toții ne dorim să fim sănătoși. Și pentru că suntem ceea ce mâncam, în secolul vitezei și al autonomiei, aceștia au ales să își ușureze viata, cu propriul chef automatizat, în bucătărie.

🎁Parteneriate: am creat parteneriate cu Nativia-clinica de ginecologie, parteneriate cu comunități de networking pe crearea de evenimente si chiar acum, suntem în discuții cu clienți corporate.

🎁Cauze asociate, fonduri, donații: Am ales sa aduc aportul și sa pun umărul către schimbare, așadar, m-am asociat unor cauze: prin evenimentele create online sau offline, strâng fonduri pentru copiii Autism Voice, am strâns, fonduri pentru cazul cutremurător al Alessiei, printr-un parteneriat cu o comunitate din Constanta și am donat preparatele gătite in ateliere, asociației Maria Holthauser (bătrâni bolnavi și copii sau familii defavorizate).

🎁Autonomie: Vrei o idee pentru confortul tău, al casei tale și pentru sănătatea ta și a familiei? Ți se întâmplă să arunci mâncare? Dar ingredientele expirate? Te poți vedea, aruncând mâncarea comandata pentru ca e prea prăjită, sau cu un gust ciudat? Oare toate acestea ce înseamnă? Simțiți gustul amar al timpului și a banilor, aruncați pe fereastră?

🎁Experiența: Cum am ajuns sa mă întreb aceste lucruri? La baza, sunt economist, fire analitica, foarte atenta și calculata și sunt soție și mama a doi copii, cu o pasiune acerba pentru gătit, moștenită din generație în generație.

🎁Ce fac eu, de fapt? Cu asta ma ocup, ajut oamenii sa devină cea mai buna versiune a lor, economisind timp și bani, livrându-le managementul timpului în bucătărie și propriul chef al gătitului automatizat, numărul 1 mondial, în gătitul casnic și horeca.

Q Nu stiu să gătesc, dar vreau să mănânc sănătos, fară prea mult efort. Cum mă poți ajuta?

Cu Thermomix, numărul 1 mondial în gătitul casnic și horeca, nu e necesar să știi să gătești, să îți placă sau să memorezi rețetele. Are o plarforma cu peste 680000 de rețete din 95 de țări, pe care le poți accesa direct din aparat, cu un display cu touchscreen.
Are 25 de funcții: el gătește, cântărește, frământă, se și spală singur.
Ce vei face tu? Alegi rețetă, îi pui ingredientele și apeși butonul.
A, nu ai ingredientele? După ce alegi rețetele pe plarforma, îi ceri să iți trimită lista de cumpărături prin email. Și le vei vedea pe raioane de cumpărături!
Este absolut fantastic de deștept!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori