Dorința pentru evoluția proprie m-a adus pe acest drum. Suntem egali dincolo de meserii și știu că, fiecare dintre noi ne identificăm cu probleme atât ale corpului fizic cât și dezechilibru în diverse arii. De aceea am ales să aduc armonie acolo unde nu mai este, din interior către exterior.

Am ales să ghidez și să susțin oamenii în drumul evoluției lor, în procese atât individuale sau de grup, prin tehnici de eliberare a emoțiilor, blocajelor, programelor la nivel subconștient.

Prin abilitățile și capacitățile mele intuitive, combin tehnici diverse mulate pe fiecare om în parte, de la intuiție și vedere dincolo de nevăzut, la energiile din mâini, sound healing, terapia iertării, pentru că fiecare suflet să își regăsească această armonie. Interacțiunile mele cu oamenii se desfășoară atât în fizic dar mai mult în online, în program individual de 90 de zile sau sesiuni individuale ori de grup.

Îmi place să readuc lucrurile la simplitate și ușurință, făcând totul cu dedicare, determinare și iubire de oameni și de viață.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image