Telomera Lifestyle Medicine Clinic, prima clinică de Medicină a Stilului de Viață din România, susține integrarea intervențiilor de stil de viață în practica modernă a medicinei și  sprijină pacienții în adoptarea și menținerea unor obiceiuri sănătoase, pentru îmbunătățirea sănătății și calității vieții acestora.

Un stil de viață sănătos stă la baza prevenirii, tratării și, nu de puține ori, a inversării unor boli și reabilitării complete a individului.

Medicina stilului de viață este o ramură a medicinei bazată pe dovezi, aliat al medicinei convenționale, care se concentrează pe cercetarea, identificarea și abordarea terapeutică în principal a cauzelor,  pacientul fiind considerat partener activ în procesul de îngrijire a sa.

Oferim cu drag servicii exclusiv online de:

 • psihologie și psihoterapie,
 • hipnoterapie medicală,
 • terapie nutrițională medicală (nutriție clinică, consiliere și protocoale nutriționale personalizate pentru multiple afecțiuni și managementul greutății),
 • servicii de nutriție comunitară (educație nutrițională și de stil de viață, evaluări și planuri alimentare pentru grădinițe, școli, centre de vârstnici, externalizare servicii de dietetică pentru clinici și spitale),
 • servicii nutriționale pentru industria alimentară (realizare/corectare fișe de produs, validare științifică articole, meniuri pentru cantine/bistrouri/restaurante).
 • consiliere medicală în diferite specialități medicale (în curând)

Încurajăm colaborarea dintre medici și  alți profesioniști din domeniul sănătății: dieteticieni, psihologi, psihoterapeuți, kinetoterapeuți, în procesul de îngrijire a pacientului.

Echipa Telomera Lifestyle Medicine Clinic este constituită din specialiști cu înaltă pregătire academică, profesioniști care nu au uitat să fie oameni.

Q Cu ce se ocupă Telomera Clinic?

Oferim servicii exclusiv online de psihologie, psihoterapie, hipnoterapie medicală, terapie nutrițională medicală, nutriție comunitară.

Q Aveți un punct fizic de lucru?

Nu. Clinica noastră își desfășoară activitatea doar online și prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare la distanță (whatsapp, e-mail, apeluri telefonice)

Q Cât durează consultațiile online?

Consultațiile durează între 30 minute și o oră jumate, în funcție de tipul consultației (ședință de psihoterapie, consultație nutrițională inițială, consultație nutrițională de predare și explicare a protocolului nutrițional, consultație nutrițională de control ș.a.)

Q Nutriționiștii Telomera sunt medici?

Specialiștii noștri în nutriție sunt toți Nutriționiști-Dieteticieni, licențiați ai Universităților de Medicină și Farmacie din România, autorizați de Colegiul Dieteticienilor din România (CDR) prin examen național după absolvirea celor cinci ani de studii. Cu alte cuvinte, sunt cadre medicale specialiști în nutriție și dietetică, nu medici. In România, Dieteticianul este singurul recunoscut legal ca ”specialist în nutriție și dietetică”.

Q Mai aveți nevoie de specialiști în echipă?

Da. Dorim să ne mărim echipa de profesioniști care înțeleg conceptul medicinei stilului de viață și sunt deschiși colaborării cu ceilalți specialiști. Dacă sunteți Dietetician autorizat CDR, medic (orice specialitate), kinetoterapeut, sau psiholog, vă rugăm să ne contactați.

Q Vă putem scrie oricând pe numărul de WhastApp de pe site?

Sigur că da. Programul nostru este de luni până vineri de la 9 dimineața la 9 seara (ora României) și răspundem în aceeași zi în care ne scrieți, în ordinea primirii mesajelor, sau în ordinea urgenței. Ne puteți lăsa mesaje pe WhatsApp chiar și în weekend, și la orice oră este convenabil pentru dumneavoastră, și veți primi răspunsul în timpul programului nostru de lucru.

Q Ce înseamnă medicina stillului de viață?

Medicina stilului de viață este o ramură a medicinei bazată pe dovezi, aliat al medicinei convenționale, și are în atenție:
☑️ alimentația echilibrată
☑️activitatea fizică
☑️ odihna
☑️ sănătatea mintală
☑️ relațiile sănătoase
☑️ recuperarea după adicții

Scopul nostru este să abordăm toți acești piloni ai medicinei stilului de viață, oferind educație pentru sănătate și servicii medicale de calitate.

Q Chiar credeți că se poate face medicină online?

Credem că anumite ramuri ale medicinei și anumite etape ale unui act medical pot fi realizate la distanță și tot mai mulți oameni agreează această variantă.

Q Când sunt recomandate consultațiile medicale online?

Puteți solicita consiliere medicală online în cadrul clinicii noastre în următoarele situații:
-nu aveți timp să ajungeți la un cabinet medical fizic (clinică, spital)
- așteptarea și/sau ambientul de la cabinetul medical vă generează anxietate, sau doar vă enervează/stresează
-vă este cel mai bine în confortul propriei locuințe/biroul personal
- nu mai aveți răbdare până la data programării la cabinetul fizic, vă stresează așteptarea și doriți să aflați mai repede părerea unui medic despre simptomele și/sau analizele dumneavoastră
- nu ați fost mulțumit(ă) cu interpretarea analizelor și nu vi s-au explicat clar rezultatele analizelor la cabinetul fizic la care ați fost
- doriți o a doua (sau a treia) opinie medicală privind tabloul dumneavoastră clinic. In situații complexe (asocieri de boli cronice, necesitatea unor intervenții chirurgicale) nu este rău să consultați mai mulți medici
-vrei să fii ascultat (ă) pe îndelete, nu să fii repezit(ă) pentru a intra următorul pacient la consultație
- vrei ca medicul să fie amabil și să se poarte frumos, să nu-ți fie frică să-l întrebi în cuvinte simple ce te îngrijorează
- Îți dorești o abordare terapeutică holistică, tu ești un întreg, chiar dacă suferi de o afecțiune a unui singur organ, și înțelegi că o terapie completă și complexă include pe lângă medicație, un plan alimentar bun, odihnă corespunzătoare și un anumit nivel de activitate fizică

Q Pentru ce afecțiuni puteți oferi consultații nutriționale?

Echipa de Nutriționiști-Dieteticieni Telomera Clinic este pregătită pentru consiliere nutrițională și realizare planuri alimentare medicale pentru toate afecțiunile. Fiecare Dietetician are aria lui de competențe în care s-a specializat mai mult și are experiență suplimentară, iar împreună putem aborda prin nutriție orice patologie.

Vom enumera doar câteva afecțiuni: obezitate, boli de inimă, diabet tip 1, diabet tip 2, boli digestive (boala de reflux, gastrită, ulcer), boli inflamatorii intestinale, boli autoimune (ex Boala Basedow-Graves, Hashimoto), tulburări de comportament alimentar (anorexia nervosa, bulimie), boli neurologice (ex. Parkinson. migrenă), boala cronică de rinichi, boli rare (ex. alimentația copiilor cu diferite grade de dizabilitate), ș.a.

De asemenea, avem competențe în consilierea nutrițională a copiilor mici și a adolescenților, precum și a femeii însărcinate.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni09:00 AM - 09:00 PM
 • Marți09:00 AM - 09:00 PM
 • Miercuri09:00 AM - 09:00 PM
 • Joi09:00 AM - 09:00 PM
 • Vineri09:00 AM - 09:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori