Cursuri de dezvoltare personală: actorie, public speaking, film, televiziune și workshop-uri pentru companii.

Experiență acumulată în cei 11 ani de existență, rezultatele fabuloase obținute cu grupele de cursanți în trecut, spectacolele, profesorii noștri aleși cu atenție, strânsă colaborare cu Teatrul În Culise și Asociația Culturală În Culise – toate acestea ne recomandă ca leaderi în domeniul workshop-urilor bazate pe actorie.

Cursurile susținute de noi oferă un program cu adevărat intensiv de pregătire în arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film și televiziune. Atelierele noastre durează minim 2h30/ședință. Și de fiecare dată profesorii noștri au grijă să găsească timp pentru temele rămase nerezolvate.

Atelierele TeenMedia se desfășoară după o programă special concepută de echipa noastră în urma experienței lucrului cu începători în lumea actoriei sau cu persoane care urmăresc strict dezvoltare personală, dar este adaptabilă în funcție de disponibilitățile și dorințele cursanților.

Avem grupe cu program în week-end sau în cursul săptămânii, astfel că vei putea participa la ateliere fară să fie nevoie să schimbi restul programului tău, dar organizăm și grupe speciale pentru dezvoltarea angajaților și echipelor din companii.

Fiecare grupă, formată din 8-14 persoane repartizate în funcție de vârstă (copii, adolescenți, adulți), va avea un profesor coordonator (diriginte) care se va ocupa și de regia spectacolului. Ceilalți profesori vor conduce atelierele specifice pregătirii – vorbire, mișcare, improvizație, elemente de film și televiziune etc. Trebuie menționat faptul că această formulă îți oferă posibiltatea unei pregătiri eficiente, eliminând favoritismele și oferind ocazia fiecăruia dintre voi curs să se exprime și să fie evaluat obiectiv.

Profesorii noștri sunt regizori, actori, profesioniști cu experiență în teatru, film și televiziune.

Studioul nostru, sala noastră de repetiții și sala de spectacole se află în locații centrale, deosebite, special gândite pentru cursul de actorie și pentru clienții noștri.

La TeenMedia vei găsi un mediu relaxat și prietenos, propice performanței. Împreună vom construi o echipă, iar tu vei descoperi un nou stil de viață.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori