ȘtiriMed este singurul site de nișă din Cluj, care abordează subiecte din zonele medical, stil de viață, educație, parenting, timp liber. Oferim informații de calitate și verificate și nu ne interesează goana după click-uri. Așadar, vă avertizăm: pe ȘtiriMed nu veți găsi titluri bombastice de genul „Breaking News… ”, „Nu o să-ți vină că crezi…”

În materialele marca ȘtiriMed promovăm prevenția și ne adresăm celor interesați de tot ce este inovativ și accesibil în zona medicală. Ne adresăm și medicilor și specialiștilor, vrem să îi îi ducem mai aproape de oameni, să le facem cunoscute poveștile și realizările. Și le punem la dispoziție o secțiune în site-ul nostru, „Părerea expertului”, unde îi invităm să scrie Dar publicul nostru țintă este reprezentat și de pacienți,cărora le oferim știri, materiale complexe de autor, analize, reportaje, interviuri.

Pe ȘtiriMed puteți urmări informațiile atât în scris, cât și în format video. Avem o secțiune video și un canal de Youtube, unde puteți urmări interviuri, reportaje și rubrici informative din zona medicală.

Mai multe despre mine

Q Cum mă poate ajuta ȘtiriMed?

Să te informeze corect, în primul rând. Să îți arate povești, realizări, curiozități pe care le vei citi cu plăcere. Să îți arate, în format video, realitatea medicală din orașul tău. Să te pună la curent cu tot ce e nou din zona de sănătate, dar și de parenting, stil de viață sau timp liber.
Și nu în ultimul rând, ȘtiriMed te poate face cunoscut într-un mod plăcut!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image