Daniela Nica – Speaker & Coach, specializată în modul de gândire al oamenilor și dezvoltarea afacerilor online pentru speakeri și coachi 

Daniela Nica are două mari pasiuni: psihologia și dezvoltarea afacerilor online. Ea este unul dintre cei mai importanți speakeri inspiraționali din Europa și a construit o comunitate de peste 100.000 de oameni în România, Italia și Statele Unite. 

Mesajul de bază în călătoria ei de a inspira un milion de oameni să fie, să facă și să aibă mai mult în viața lor este acesta: 

„Modul în care am realizat„ imposibilul ”a fost întotdeauna făcând următorul pas posibil. Și nu sunt mai bună decât tine. Așadar, îți voi arăta pașii, instrumentele și procesul pentru a te inspira să descoperi puterea care a fost în tine tot timpul. 

Nu sunt un speaker motivațional, ci unul inspirațional. Misiunea mea este de a oferi o oglindă vieții oamenilor, astfel încât aceștia să devină conștienți de posibilitățile infinite pe care le dețin în ei înșiși și să trăiască împuterniciți, să se iubească pe ei înșiși și să își construiască afacerea de vis, în conformitate cu valorile lor principale. 

Înainte de a conduce o afacere de succes, de a călători în jurul lumii, de a vorbi pe scenă în 4 limbi diferite în diverse țări, de a lucra cu mii de clienți din peste 20 de țări și de zeci de mentalități și programe de afaceri diferite … înainte de tot „norocul” pe care îl am acum … totul a fost diferit. Am eșuat de mai multe ori. M-am chinuit financiar. M-am îndoit de mine. Aveam obiceiuri nesănătoase. Vreau să spun că am început de la zero, dar am început chiar de la minus … Am curățat cartofi după ce terminam facultatea pentru a putea trăi, pentru că așa am fost programată să cred că merit. Deci … De la curățatul cartofilor, la a face Pizza, până la începerea unui MLM de succes, pentru a deveni apoi mentor în echipa lui John Maxwell și apoi a începe Empowered Living România … toate acestea făcând în mod constant următorul pas posibil. ” 

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Miercuri10:00 AM - 07:00 PM
  • Joi10:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori