Ai un vis, un țel înalt, un ideal și simți cumva în interiorul tău că poți să atingi acel vis, că acest vis face parte din tine, din misiunea ta personală?

Știu că e atât de maaare, încât aproapte că ți se pare imposibil, dar în final oricum tu simți că vei reuși să îl atingi?

Nu întotdeauna ceea ce tu simți este exact ceea ce mintea ta validează, sau poate ceea ce anturajul tău susține… Dacă simți că ai nevoie să aduci armonie în viața ta, să îți crești încrederea în tine și să faci primii pași spre idealul tău înalt, eu sunt aici să te susțin.

Știu… de multe ori, apare autosabotarea, apar blocaje emoționale, mentale, comportamentale, uneori apar evenimente pline de durere și răni emoționale, care pot să te oprească, care pot să stingă flacăra visului tău.

Dar eu sunt aici să te susțin, pentru că am trecut deja pe acolo, pentru că sunt pasionată să studiez rănile emoționale (în special rana abandonului, rana respingerii, rana lipsei de iubire) și pot să te ajut să te cunoști mai bine, să modelezi și să transformi tiparele toxice care provin din acele dureri și să începi să faci pași spre visul tău!

Nu vreau să îți abandonezi visul, nu vreau să te abandonezi pe tine! Cred cu tărie că dacă Dumnezeu ți-a dat un vis, tot el te-a înzestrat cu toate resursele necesare ca să îl atingi!

Pot să te ajut să tinzi spre idealurile tale înalte, să îți găsești mindsetul potrivit și resursele interioare pentru a ajunge la manifestarea visului tău! Ești plină de resurse pentru a crea orice vrei să creezi în viața ta.

Putem să explorăm împreună care sunt primii pași pe care poți să îi faci spre tine prin:

 • Programe de coaching terapeutic de grup
 • Sesiuni de coaching terapeutic 1 la 1

Despre sesiunile de coaching terapeutic:

 • Grupuri mici de maxim 12 femei
 • Cadru sigur și de încredere în care poți simți susținută și înțeleasă
 • Prin întrebările potrivite, exerciții și instrumente profesionale, te pot ajuta să identifici, să modelezi și să elimini blocajele mentale, emoționale și comportamentale pentru a ajunge la rezultatele dorite
 • Comunitate inspirațională și susținere și din partea celorlalți participanți

Dacă simți că te sabotezi continuu și produci în viața ta aceleași rezultate nedorite, contactează-mă pentru a identifica împreună auto-sabotarea și blocajele tale, pentru a le putea depăși și a ajunge la rezultatele dorite.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
 • Luni09:00 AM - 05:00 PM
 • Marți09:00 AM - 05:00 PM
 • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
 • Joi09:00 AM - 05:00 PM
 • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori