PROGRAMUL DE MENTORAT DE LA ZERO  LA SUCCES

TRANSFORMA PASIUNEA TA IN PROPRIA AFACERE DE SUCCES

PRIN PUTEREA BRANDULUI PERSONAL

Călătoria ta începe AZI din punctul în care te afli până la succesul de a câștiga independența financiară din propria ta afacere în industria beauty!

Nu e suficientă doar pasiunea sau să ai multe diplome în sertar ai nevoie de puterea brandului personal pentru a crește vizibilitatea pe rețelele de socializare și să ai agenda plină cu programări pe tot parcursul anului.

Trebuie să înțelegi că pentru a ajunge să câștigi bani din pasiunea ta și să renunți la alt job dacă e cazul, ai nevoie de mecanisme Clare și strategia de promovare

Trebuie să oferi o experiență diferită și unică, nu livrăm doar servicii de frumusețe, noi livrăm o întreagă EXPERIENȚĂ împreună cu fiecare client!

De ce este important să intri în programul de mentorat?

Studiile arată că profesioniștii care primesc îndrumare de la mentori au șanse mai mari de a obține succes și de a crește în carieră.

Călătoria ta va fi unică pentru tine și va fi lucrată de la caz la caz, deoarece nu există niciodată o secvență stabilită pentru o afacere de succes.

Lucrăm la mentalitate, responsabilitate și acțiune. Dacă vrei să ai succes în afacerea ta, atunci acesta este cursul pe care trebuie să îl accesezi!

SCOPUL programului de mentorat este să te ajut să începi din punctul în care ești azi prin mecanisme și obiective pe care să le atingi pas cu pas, cu cea mai mare claritate și cu rezultate prin cele mai eficiente strategii de dezvoltare și promovarea afacerii tale!

Eu vreau să ajungi din punctul ZERO în punctul de a avea propria afacere profitabilă cu vizibilitate mai mare pe rețelele de socializare

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori