SisShoes a apărut din dorința de a oferi femeilor un plus de încredere, de frumusețe.

De ce SisShoes? Sugestiv, pentru că suntem două surori. Una de 31 ani  și 36 ani, ne amintim că încă din adolescență/școala gimnazială ne doream să avem altfel de ținute – outfituri cum le numim acum :);  eii bine și fiind dintr-un oraș mic fară variante prea multe de magazine, noi tot încercam, cu ceea ce aveam, să ne creăm niste ținute de remarcat (de cele mai multe ori ne și ieșea).

Ce ne dorim? în primul rând, să te simți specială! Oricât ai fi de prinsă, să dai puțină culoare ținutei tale printr-o pereche de pantofi care să te reprezinte, care să te scoată din anonimat, din zona de uniforme.

Cum a început totul? De la pasiunea pentru pantofi și pentru culori.  Una din noi, ne doream o pereche de pantofi mov, pe care în magazinele din mall-uri nu i-am găsit.. așa ne-a venit ideea, ce minunat ar fi să poți găsi orice model pe orice nuanță. Și asta am început să facem: pantofi colorați, pantofi care să te scoată din uniformele întâlnite la tot pasul, pantofi care să îți dea o stare de bine/în care să te simți frumoasă, indiferent dacă îi porți la birou sau la un eveniment special din viața ta! Pentru că noi credem în faptul că atunci când ești mulțumită și îți place ținuta ta, ești mai drăguță cu cei din jur. Și da, vrem să contribuim măcar cu puțin la starea ta de bine/de fericire!

Cu ce ne mândrim? Ca până acum avem 100% cliente mulțumite, care o dată ce au purtat SisShoes, au rămas uimite nu numai de design dar și de comoditate.

Unde ne găsiți? În Mega Mall București, online pe sisshoes.ro(instagram și facebook SisShoes) sau pentru cele mai călătoare în Sudul Italiei, în Catanzaro.

Ce promitem? Că vom oferi în continuare pantofi în care să te simți răsfățată!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image